رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران از برگزاری جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و خجسته زاد روز امام خميني (ره ) و همچنين بزرگداشت روز زن درسالن اجتماعات واحد پزشكي تهران و با حضور جمع كثيري از اساتيد عضو هيات علمي ، كاركنان و دانشجويان خبر داد .
      برگزاری جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در واحد پزشكي تهران

رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران ضمن اعلام اين خبر گفت : در ابتداي اين مراسم كه به مناسبت سالروز میلاد دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) وبا همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران برگزار گردید، خانم دكتر درمان استاد دانشگاه و مفسر قرآن پيرامون موقعيت و جايگاه مقام زن در اسلام و شاٌن و منرلت بانوي دو عالم ، حضرت فاطمه زهرا(س) به ايراد سخنراني پرداخت .در این مراسم معنوی که با قرائت آياتي چند از قرآن مجيد همراه بود، مداحان اهل بیت به مولودی خوانی در مدح و ثنای آن بانوی بزرگوار پرداختند. اجراي گروه همخواني توسط گروه فرهنگي و هنري هشتمين نور ، اجراي مسابقه شعر خواني و برنامه متنوع و جذاب شعبده بازي توسط استاد ملك بخش ديگري از اين مراسم بود .

برگزاری جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ