آقای مجید نقی پور مدرس ، مدیر پژوهشی واحد پزشکی تهران و دانشجوی دکترای تخصصی مدیریت اطلاعات سلامت تالیف خود را با عنوان « جستجوی اطلاعات از بانک های اطلاعاتی مبتنی بر وب در علوم پزشکی » منتشر نمود . مدرس نقی پور در معرفي و هدف از انتشار اين كتاب اظهار داشت : مجموعه حاضر این کتاب، یک راهنمای آموزشی برای استفاده از پایگاههای اطلاعاتی و وب سایتهای علمی معتبر در حیطه علوم پزشکی است . وی همچنین افزود : این کتاب آموزشی ،به زبان ساده و با ارائه مثالهای عملی، به عنوان یک راهنمای مناسب در زمینه دسترسی دانشجویان، محققان و اساتید علوم پزشکی به منابع الکترونیکی مبتنی بر وب می باشد . گفتنی است چاپ اول کتاب « جستجوی اطلاعات از بانک های اطلاعاتی مبتنی بر وب در علوم پزشکی » در سال 1392 توسط موسسه نشر حیدری انتشار یافته است .

انتشار کتاب « جستجوی اطلاعات از بانک های اطلاعاتی مبتنی بر وب در علوم پزشکی » توسط مدرس واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ