نمايشگاه دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي با حضور حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد حسن ابوترابي فرد نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي، دکتر جاسبي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، نمايندگان مجلس، معاونان و مديران دانشگاه، استادان و دانشجويان در واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي روز دوشنبه مورخ15/7/ 87  رسماٌ افتتاح شد.

اين نمايشگاه با هدف معرفي دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي و تبيين خدمات آن به جامعه دانشگاهي در ربع قرن فعاليت آن داير شده است، ودرآن  14 غرفه به صورت موضوعي فعاليت دارند که شامل موضوعات: عمراني، پژوهشي، فرهنگي،  علوم پزشکی بين الملل، اطلاع رساني، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تشکل هاي اسلامي و سياسي، دانشگاه مجازي و سازمان سمااست.
نمايشگاه مذکور تا پايان آذرماه برپاست و تمديد آن منوط به دستور مسوولان و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي است.سطح برگزاري اين نمايشگاه با ساير نمايشگاه هايي که تاکنون برگزار شده، بسيار متفاوت است، به طوري که بسياري از مسوولان خواستار تبديل اين نمايشگاه به نمايشگاه دائمي دانشگاه آزاد اسلامي شده اند.
دبير ستاد عملکرد ربع قرن دانشگاه آزاد از تمامي واحدهاي دانشگاهي به ويژه واحدهاي اطراف تهران دعوت کرد از اين نمايشگاه بازديد به عمل آورند تا براي تاسيس نمايشگاه مشابهي با همين کيفيت در سطح مناطق و واحدهاي دانشگاهي الگو بگيرند. ستاد ربع قرن در نظر دارد 10 نمايشگاه ديگر با همين شکل و کيفيت در سطح مناطق 12 گانه دانشگاه آزاد اسلامي برگزار کند .

گزارش شرکت واحد پزشکی تهران در مراسم افتتاحیه نمايشگاه دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي در واحد علوم و تحقیقات نسخه قابل چاپ