به همت تشکل سیاسی اسلامی آرمان ، كرسي آزاد انديشي با موضوع «توافقنامه ژنو، برد-برد یا برد-باخت؟» در تاريخ دوشنبه ۸ اردیبهشت ساعت ۱۵ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در سالن شهید احمد رضا احدی برگزار می گردد .و دانشجويان عضو تشکل سیاسی اسلامی آرمان در دو جناح بصورت حامیان برد-برد: فرحناز زرین نعل، سامان ستوده، ابراهیم طاهری و جناح حامیان برد-باخت: احسان سعیدی، سهیل عظیمی، محمدجواد میرلوحی به مناظره و گفتگو مي پردازند . به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران ، تشكل سیاسی اسلامی آرمان با ارسال اطلاعيه اي از عموم دانشجويان براي شركت و حضور فعالانه در اين نشست دعوت بعمل آورده است .

تشکل سیاسی اسلامی آرمان، برگزار مي كند : مناظره دانشجویی با موضوع «توافقنامه ژنو، برد-برد یا برد-باخت؟» نسخه قابل چاپ