باقر لاریجانی قائم مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی،در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت روز معلم در واحد پزشکی تهران برگزار شد ، با اشاره به سیاست های مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: سیاست های دکتر میرزاده و هیات امنای دانشگاه نشانگر این است که توسعه و حمایت حوزه پزشکی در اولویت قرار گرفته است.

لاریجانی با بیان اینکه واحد پزشکی تهران پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یکی از دانشگاه های مطرح کشور را دارد، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از حرکت های مهم علمی در طول سه دهه گذشته بوده که حدود 60 درصد بار آموزش عالی کشور و 40درصد آموزش پزشکی را برعهده داشته است. لاریجانی با بیان اینکه گسترش این تعداد واحد و جذب دانشجو به راحتی امکانپذیر نبوده، خاطرنشان کرد: همیشه مشكلات و چالش های درونی و بیرونی در راه توسعه دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشته، اما با وجود مدیران کارآمدی همچون دکتر یحیوی بنیانگذار واحد پزشکی تهران، این واحد توانست به جایگاه کنونی دست یابد.
وی با اشاره به توسعه حوزه پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در کل کشور 13 واحد پزشکی، یک واحد داروسازی، 60 واحد پرستاری و پیراپزشکی وجود دارد، همچنین حدود 90 واحد دانشگاه آزاد اسلامی از یک تا 10 رشته علوم پزشکی ارائه می کنند.
وی با اشاره به سیاست های مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: سیاست های دکتر میرزاده و هیات امنای دانشگاه نشانگر این است که توسعه و حمایت حوزه پزشکی در اولویت قرار گرفته است.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی با اشاره به سند توسعه پزشکی، گفت: بنا داریم حوزه علوم پزشکی را براساس این سند که منبعث از سندهای بالادستی نظام جمهوری اسلامی است، توسعه دهیم. درصدد هستیم توسعه علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی را براساس ترجمان سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه علوم پزشکی، انجام دهیم.
لاریجانی در ادامه تصریح کرد: در اواخرسال گذشته سند توسعه پزشکی به تصویب رسید و در حال حاضر اسناد متعددی براي توسعه هدفمند آموزش ، پژوهش و ارائه خدمات درماني در نقشه جامع سلامت در حوزه پزشکی کشور وجود دارد که می توانیم راهبردهای توسعه دانشگاه را براساس سندهای بالادستی نظام جمهوری اسلامی دنبال کنیم.
لاریجانی با بیان اینکه واحد پزشکی تهران پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یکی از دانشگاه های مطرح کشور را دارد، افزود: به دنبال این هستیم که ارتباطات داخلی و بین المللی را در این واحد سامان دهیم و تعریف جدیدی برای واحدهای بین الملل ارائه دهیم زيرا نمی توان به واحدهایی که با سطح امکانات پائین در مناطق آزاد تأسیس شده اند، عنوان بین المللی داد، چرا که واحد بین المللی، واحدی است که امکانات و تجهیزات مناسب برای ورود به عرصه بین المللی را داشته باشد و این پتانسیل در واحد پزشکی تهران وجود دارد.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پايان سخنراني خود به کمبود فضای آموزشی در واحد پزشکی تهران اشاره كرد و گفت: به دنبال ساماندهی یک مجموعه بزرگ هستیم تا بتوانیم تمام واحدهای پزشکی تهران را تجمیع کنیم.

حمایت از توسعه حوزه علوم پزشکی در راس امور و برنامه های اجرائي هیات موسس و هیات امنا دانشگاه آزاداسلامي است نسخه قابل چاپ