جذب 1000 عضو هیات علمی در مجموعه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی
ساماندهی هدفمند مراکز تحقیقاتی
ایجاد شرکت های دانش بنیان
راه اندازی 14 مجله در حوزه پزشکی

دكترباقر لاریجانی قائم مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی، در مراسمی که به مناسبت نكوداشت مقام استاد ودرگراميداشت سالروزشهادت استاد مطهري در واحد پزشکی تهران برگزار شد ، با اشاره به سیاست های مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی از رويدادهاي تازه و خبر هاي خوش براي حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد : وي با اشاره به سند توسعه پزشکی تصریح کرد: مهمترين راهبردهای توسعه دانشگاه كه براساس سندهای بالادستی نظام جمهوری اسلامی وسیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه علوم پزشکی طراحي و تنظيم شده است عبارتند از : جذب 1000 عضو هیات علمی در مجموعه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اخذ مجوز برای تأسیس دانشکده علوم نوین و طب ترمیمی از شورای گسترش پزشکی راه اندازي یک مجموعه بیمارستانی در دانشگاه آزاد اسلامی تجمیع كليه واحدهای علوم پزشکی تهران اعم از پزشكي ، دندانپزشكي و دارو سازي در يك فضاي فيزيكي مشترك توسعه پژوهش در حوزه علوم پزشکی و ايجاد مراكز تحقيقاتي در تمام واحدهای درمانی ساماندهی هدفمند مراکز تحقیقاتی ایجاد شرکت های دانش بنیان دسترسی به نشریات و اینترنت پر سرعت با پهناي باند استاندارد و مطلوب در دانشکده های پزشکی راه اندازی 14 مجله در حوزه پزشکی وي افزود : تلاش در جهت اين فعاليت هاي آموزشي ، پژوهشي و درماني از جمله مهمترين اهداف و الويت هاي برنامه هاي اجرائي مورد توجه آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات موسس ، سیاست های دکتر میرزاده و هیات امنای دانشگاه در جهت توسعه و حمایت از اعتلاء و ارتقاء حيطه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي است . وي در تشريح اهداف فوق اظهار نمود : در زمينه جذب 1000 نفر عضو هیات علمی كه مجوز آن در مجموعه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پيش بيني شده است فرصت و بستر مناسبي براي واحد پزشکی تهران برای استفاده و ایجاد رشته های جدید فراهم شده است . . وی ادامه داد: به دنبال اخذ مجوز برای تأسیس دانشکده علوم نوین و طب ترمیمی از شورای گسترش پزشکی هستیم و از واحد پزشکی تهران درخواست می کنیم در ساماندهی این مجموعه همکاری کند. "درصدد تجمیع واحدهای پزشکی تهران هستیم" قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در واحد پزشکی تهران گفت: به دنبال ساماندهی یک مجموعه بزرگ هستیم تا بتوانیم تمام واحدهای پزشکی تهران را تجمیع کنیم. وی با تأکید بر توسعه پژوهش در حوزه پزشکی گفت: امیدواریم در سال جدید مرکز توسعه پژوهش در تمام واحدهای درمانی ایجاد شود، چرا که این موضوع باعث توسعه کیفی دانشگاه آزاد می شود. لاریجانی افزود: ساماندهی مراکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی باید هدفمند صورت گیرد. دکتر لاریجانی با اشاره به ایجاد شرکت های دانش بنیان، ادامه داد: طبق سیاست مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، 12درصد از درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید از محل فعالیت های اقتصادی و ایجاد شرکت های دانش بنیان تأمین شود. از سوی دیگر شرکت های دانش بنیان نسخه جدیدی از دانشگاه های مطرح در دنیا هستند. وی با بیان اینکه درصدد هستیم سطح دسترسی به نشریات و اینترنت را در دانشکده های پزشکی ارتقا یابد، گفت: در حال مذاکره برای راه اندازی 14 مجله در حوزه پزشکی هستیم. "بنا داریم یک مجموعه بیمارستانی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کنیم" وی همچنین از تعهد حوزه پزشکی برای ساخت بیمارستان در کنار هر واحدی که در آن رشته پزشکی ارائه می شود، خبر داد و اضافه کرد: بنا داریم یک مجموعه بیمارستانی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کنیم که دارای یک شبکه واحد مدیریتی باشند تا بتوانیم در کوتاه ترین زمان اطلاعات تمامی واحدهای درمانی را در اختیار داشته باشیم. این موضوع به ارتقای سطح خدماتی بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی کمک بسزایی خواهد کرد.

رويدادهاي تازه و خبر هاي خوش براي حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در راه است نسخه قابل چاپ