دكترسید محمود طباطبایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در مراسم گرامیداشت روز معلم که در واحد پزشکی تهران برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از نهادهای مردمی، با نیتی پاک و به دستور امام خمینی (ره) و تفکر و همت پایه گذاران آن، به این میزان رشد و تکامل دست یافته است و هرخشت و آجر آن متعلق به همه مردم است . وي تاكيد نمود : ما امانت دار مردم هستيم و براي رفع كمبودها و كم كردن مشكلات اين مجموعه دانشگاهي و با انگيزه خدمت و اداء دين به پروردگار ، مردم و نظام مقدس آمده ايم . وي اظهار نمود : متوليان و صاحبان اصلي اين دانشگاه دانشجويان هستند وما بعنوان اعضاي جديد در برهه اي از زمان مهمان شما هستيم . آمده ايم تا هرچه را در توان اجرائي خود داريم براي توسعه و پيشرفت اين دانشگاه بكار گيريم . طباطبایی با اشاره به مشکلات واحد پزشکی تهران، ادامه داد: کمبود فضای آموزشی مهم ترین مشکل این واحد به شمار می رود، سرانه تعداد اعضاي هيات علمي به دانشجو بسيار پائين است و اگر هدف اين باشد كه از بٌعدی دیگر به این قضیه نگاه کنیم، آموزش هزاران نفر در حوزه پزشکی و کمک به ارائه خدمات درمانی در سطح کشور افتخاری بزرگ به شمار می رود. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران افزود: خوشبختانه توجه اعضای هیات موسس و هیات امنا در این مقطع زمانی بر شناخت و رفع این کمبودها قرار گرفته است. اگرچه این مشکلات در کوتاه مدت برطرف نمی شود، اما توجه آیت الله هاشمی رفسنجانی و دکتر میرزاده نشان از گشوده شدن افق های جدیدی در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دارد. وی با بیان اینکه معلمی شغلی مقدس است، از اعضای هیات علمی خواست به آن بها دهند و اظهار امیدواری کرد: در سال جدید می توانیم بسیاری از شاخص های کیفی سازی را در این واحد اجرایی کنیم. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ابراز اميدواري كرد خوشبختانه با توجه جدي آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس هیات موسس و هیات امنا و پیگیری های دکتر میرزاده به حوزه علوم پزشکی و همت جمعي دست اندر كاران حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامي افق های جدیدی در این حوزه در حال گشوده شدن است .

هر آجري از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامي متعلق به همه مردم است ، ما امانت دار مردم هستيم نسخه قابل چاپ