مريم محسني كيا دانشجوي پژوهشگر رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران درچهارمین جشنواره مخترعان، مبتکران ونوآوران كه با حضور بیش از 200 مخترع در اردیبهشت ماه سال 1393 در شیراز، پایتخت فرهنگی ایران اسلامی برگزار شد موفق به كسب مدال برنز شد .

چهارمین جشنواره ملی مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی، با هدف حمایت از مخترعین و زمینه سازی به منظور تجاری سازی اختراعات با حضور بیش از 200 مخترع در اردیبهشت ماه سال 1393 در شیراز، پایتخت فرهنگی ایران اسلامی برگزار شد .
مريم محسني كيا دانشجوي پژوهشگر رشته پزشكي و عضو فعال كميته تحقيقات پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران موفق به كسب مدال برنز در گروه علوم پزشکی شد .
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در مراسم اختتاميه اين جشنواره 46 اثر منتخب در هشت گروه مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، گروه کشاورزی و صنایع غذایی، گروه پزشکی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی، گروه علوم پایه و گروه مهندسی شیمی، نفت، پلیمر و مواد معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در آیین تجلیل از برگزیدگان این جشنواره که سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی متولی برپایی آن بود، جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه و معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان کشور حضور داشتند.
و در گروه علوم پزشکی امیر هاشم شهیدی مدال طلا، حمید رضا روحانی مدال نقره، مریم محسنی کیا، و علی انصاری موفق به كسب مدال برنز شدند . آندریاس ودریش رییس فدراسیون بین المللی مخترعان و جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی از دیگر حاضران در این آیین بودند.
شايان ذكر است چهارمین دوره این جشنواره پس از برگزاري دوره های پیشین به میزبانی واحد های علی آباد کتول، خوراسگان و مشهد، امسال به میزبانی واحد علوم و تحقیقات فارس، تحت نظارت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و با حمایتهای اجرایی و علمی دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و دفتر گسترش تولید علم این معاونت برگزار شده است .
در آیین اختتامیه این جشنواره علاوه بر مخترعان و نوآوران کشورمان، مبتکرانی و مخترعانی از 16 کشور خارجی مانند آلمان، برزیل، مجارستان، چین، کره جنوبی، کرواسی، بوسنی، برزیل و سوئد حضور داشتند.
در این آیین با اهدای لوح و جایزه از 48 طرح برتر ایرانی ارایه شده در جشنواره قدردانی شد.
مدیرکل دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مشارکت بنیاد ملی نخبگان کشور در ارزیابی طرح ها گفت: طرح ها در صورت برخورداری از ویژگی ها و معیارها، مورد حمایت این بنیاد قرار می گیرند. وي افزود :
در این مراسم تعداد 21 طرح نیز از سوی شرکت کنندگان خارجی در جشنواره از جمله فدراسیون بین المللی مخترعان مورد حمایت قرار می گیرند.
گفتني است داوری اين جشنواره به صورت مجازی صورت گرفت و از میان 600 طرحی که برای شرکت در جشنواره به صورت اینترنتی ثبت نام کرده بودند، 105 طرح اختراع و ابتکار از ایران و 50 طرح از کشورهای خارجی برای شرکت در جشنواره برگزیده شد.
مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور دکتر ابراهیم واشقانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد، دکتر حسین غریبی معاون آموزشی دانشگاه آزاد، دکتر کریم زارع نماینده تام الاختیار رییس دانشگاه آزاد اسلامی در هیات امنای استان های فارس، کهگیلویه و بویر احمد و بوشهر، سید محمد تقی طباطبایی رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه، دکتر منتظر معاون بنیاد ملی نخبگان، دکتر فیروز آبادی معاون استاندار استان فارس و روسای واحدهای شیراز و دیگر مسئولان دانشگاهی برگزار شد.

درخشش و كسب مدال دانشجوي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي درچهارمین جشنواره مخترعان، مبتکران ونوآوران نسخه قابل چاپ