دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران طي حكمي دكتر خليل علي محمد زاده را بعنوان معاون دانشجوئي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران منصوب و از خدمات دكتر جمال الدين فرزاد شايقي معاون دانشجوئي اسبق اين واحد دانشگاهي تقدير و تشكر نمود . دکترخلیل علی محمدزاده معاون جديد دانشجوئي دارای دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1375 است . وي دکترای تخصصی خود را در رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در سال 1388 اخذ نموده و در حال حاضرعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامي تهران شمال است .

دکترخلیل علی محمدزاده معاون جديد دانشجوئي واحد علوم پزشكي تهران رییس انجمن دوستی ایران و نیجریه و مدیر مسئول پایگاه تخصصی مدیریت سیستم های بهداشتی و درمانی(hcsm.ir) می باشد. در سوابق علمی، مدیریتی و اجرایی ایشان از سال 69 تا 93 مسئولیت هایی از جمله : مدیریت شبکه بهداشت و درمان، مدیریت گروه تخصصی گسترش شبکه های بهداشتی و درمانی دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رییس گروه جمعیت و سلامت خانواده واحد علوم و تحقیقات، مدیر مسئول نشریه سخن دانشجو، رییس بخش فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دبیر شورای مشاوران رییس دانشگاه آزاد اسلامی، دبیرکل انجمن اسلامی دانشجویی و دانش آموحتگان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، عضو شورای مرکزی و عضو استعدادهای درخشان و رییس کمیته پزشکی باشگاه پژوهشگران جوان، عضو هیئت مدیره و نایب رییس انجمن علمی و پزوهشی مدیریت بهداشت و درمان، عضو شورای فرهنگ عمومی کشور، رییس ستاد فرهنگی شعب علوم و تحقیقات کشور، مدیر مسئول هفته نامه سخن ملت، معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات، فرماندهی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دبیر علمی چندین کنفرانس پزشکی و دانشگاهی، رییس اداره تخصصی جمعیت و باروری سالم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر کارگروه بهداشت و درمان شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده ی شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون مرکز سلامت جمعیت و خانواده ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضو شورای راهبردی آمار و اطلاعات جمعیتی ایران، مدیر مسئول نشریه ی پزشکی ضربان و استادیار افتخاری پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس و دانشیار وزارت آموزش و پرورش به چشم می خورد. وی دارای 23 کتاب در زمینه های علمی، پزشکی و مدیریتی، انتشار چندین مقاله در مجلات علمي و معتبر داخلي و بين المللي ISI و استاد راهنما و مشاور تعدادی پایان نامه در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد و استاد درس اقتصاد بهداشت و درمان و مدیریت استراتژیک در نظام سلامت است.
شایان ذکر است که دکترخلیل علی محمدزاده در طی دوران ریاست دکتر سید محمود طباطبایی فر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (از سال 70 تا 76)، فرماندهی بسیج دانشجویی این دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه و مدیریت یکی از شبکه های بهداشتی و درمانی ، قائم مقام معاون فرهنگی و نیز مدیر گروه تخصصی گسترش شبکه های بهداشتی و درمانی دانشگاه را بر عهده داشت.
بيوگرافی: دکترخلیل علی محمدزاده در سال ۱۳۴۵ در شهر تبریز و در یک خانواده ی فرهنگی متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی را در دبستان حافظ به سال ۱۳۵۱ آغاز و تحصیلات متوسطه را در رشته ی علوم تجربی در دبیرستان صفا و در سال ۱۳۶۳ به پایان برد. وی برای اولین بار در ۱۵ سالگی عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل شد که به طور متناوب تا پایان جنگ هر از گاه ادامه داشت. در این مدت وی در قالب نیروهای جهادی جنگ و بعد در زمره ی رزمندگان لشگر 31 عاشورا و سپس عضو یگان موشگی گروه هفتم حدید ستاد مرکزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در عملیات های مختلفی شرکت داشت. ایشان تحصیلات عالی خود را در سال ۱۳۶۳ از رشته الهیات و مبانی حقوق آغاز و سپس در کنکور سراسری سال ۱۳۶۷ با کسب رتبه ی 149، از بهمن ماه همان سال، در رشته ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۷۵ موفق به اخذ مدرک دکترای پزشکی (MD) شد. وی در این دوران علاوه بر ارائه ی پایان نامه ی مصطلح علمی و پژوهشی در دانشگاه، در پژوهشی دیگر به انطباق قوانین فنی پزشکی با مبانی فقهی پرداخت و حاصل آن را در کتابی با نام "پزشکی در آئینه ی اجتهاد" منتشر کرد. وی پس از آن به تحصیل در رشتة مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی روی آورد و در سال 1388 به درجه ی دکترای تخصصی (PHD) با رتبه ی ممتاز در این رشته نایل آمد. ایشان اکنون به عنوان عضو هیئت علمی گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی مشغول به تدریس و پژوهش در زمینه های "نظام سلامت" و تحقیق پیرامون "مدیریت جمعیت" می‌باشند.
دکتر خلیل علی محمدزاده طی گفت و گوی کوتاهی با روابط عمومی دانشگاه گفت: حوزه ی پزشکی دانشگاه، اندیشه های بلندی در سر می پروراند. وی با اشاره به همکاری چهره های ماندگار عالم پزشکی آقایان دکتر لاریجانی و دکتر طباطبایی با مدیریت جدید دانشگاه اظهار داشت: این دو شخصیت عزیز و محبوب جامعه ی پزشکی، هر دو در لیست وزرای مطرح برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دوره های مختلف و از روسای موفق دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی بودند و ورود متواضعانه و فداکارانه ی آن ها به این میدان یعنی اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی برای تعالی و پیشرفت حوزه ی پزشکی در دوره ی جدید، نقشه ی جامع و پیشرفته ی عملیاتی دارد، که به سرعت راه های رسیدن به آن طی می شود.
وی اظهار داشت: بلاشک در 5 سال آینده، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به قطب علمی و پژوهشی بزرگ و مشهور در کشور و منطقه تبدیل خواهد شد. وی گفت: وقتی استاد عزیزم دکترطباطبایی که از سال 70 تا 77 حلاوت همراهی با ایشان را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چشیده بودم، از بنده دعوت به همکاری نمود، فضیلت همکاری با این انسان حق شناس، بار دیگر مرا به حضور در صحنه ی اجرایی دانشگاه راضی ساخت.
وی در خاتمه افزود: مدیریت ها برای تسهیل کارها وخدمت به دیگران شکل می گیرد و نباید باعث زحمت مجموعه را فراهم سازد و خدا کند ما نیز در این مسیرباشیم .

آشنائي و مصاحبه با دکترخلیل علی محمدزاده معاون جديد دانشجوئي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران نسخه قابل چاپ