دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران طي حكمي دكتر حسن افتخاراردبيلي ،استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص آموزش بهداشت درگروه آموزش و ارتقاء سلامت دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي را به سمت معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران منصوب و از خدمات دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون اسبق پژوهش و فناوري اين واحد دانشگاهي تقدير و تشكركرد . دکتر افتخار يكي ازشخصيت هاي مطرح و نام آشنا در زمينه تحقيق و پژوهش است كه در كنار فعالیت هاي آموزشی خود تا كنون بیش از 70 مقاله در مجامع علمي خارجی و داخلی ارائه و چندین جلد کتاب نيز تالیف نموده است .

رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران در مراسم توديع و معارفه معاونين جديد پژوهش و فناوري و دانشجوئي واحد علوم پزشکی با تقدير و تشكر از مسئولين قبلي گفت : قطعاٌ به دليل تلاش دلسوزانه همه دست اندركاران قبلي اين دانشگاه بوده است كه واحد علوم پزشكي تهران به عنوان شاخص ترين واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي در زمينه توسعه بهداشت و سلامت جامعه به جايگاه و وضعيت كنوني رسيده است . وي افزود: اينك به يمن و بركت سالروز ولادت حضرت مولا علي و در ايام مبارك ماه رجب ، حضور اين افراد صديق و با تجربه را در جمع دانشگاهيان واحد علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به فال نيك مي گيريم و اميدواريم به مدد همكاري و با تكيه بر سوابق درخشان علمي و اجرائي اين عزيزان در آينده اي نه چندان دور شاهد رشد و اعتلاء اين واحد دانشگاهي خواهيم بود كه الگو و سرآمد ساير واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي در حيطه علوم پزشكي وبهداشت و سلامت جامعه است . دكتر افتخار طي مصاحبه اي در باره انگيزه و هدف خود از قبول اين دعوت به همكاري گفت: " انسان بودن " و موثر بودن در جامعه مهمترین اصل در زندگی است و لازمه خدمت به مردم ، ذوق فرد ونهادینه کردن آن در جامعه و ارتقاء سطح سرمایه اجتماعی است چرا که با تعارف و به زور تزریق نمی توان فردی را خدمت گزار کرد. وی در مقایسه دانشجویان زمان خود و شاگردان امروز بیان می کند : قضاوت در این مورد بسیار سخت است چرا که دانشجوی دیروز آرامش فکری داشت و یک لحظه هم در مورد وضعیت مادی و یا داشتن شغل مناسب فکر نمی کرد در حالی که دانشجوی امروز دغدغه مالی دارد . دکتر افتخار اکتفا نکردن به یک رشته را به دانشجویان پزشکی توصیه و می گوید : دانشجویان پزشکی باید مطالعاتی در زمینه اقتصاد ، اجتماع و فرهنگ جامعه خود داشته باشند . شايان ذكر است : دکتر افتخار مدرك پزشكي را در سال 1347 و تخصص خودرادرزمینه بیماری های کودکان ودر عین حال MPH اخدنموده است ولي ايشان تمرکز کار خودرا به سلامت عمومی اختصاص داده است .

دكتر حسن افتخاراردبيلي ،استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران ، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران شد . نسخه قابل چاپ