دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجوئي جديد واحد علوم پزشكي تهران با اشاره به همکاری چهره های ماندگار عالم پزشکی آقایان دکتر لاریجانی و دکتر طباطبایی با مدیریت جدید دانشگاه اظهار داشت: حوزه ی پزشکی دانشگاه، اندیشه های بلندی در سر می پروراند. این دو شخصیت عزیز و محبوب جامعه ی پزشکی، هر دو در لیست وزرای مطرح برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دوره های مختلف و از روسای موفق دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی بودند و ورود متواضعانه و فداکارانه ی آن ها به این میدان یعنی اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی برای تعالی و پیشرفت حوزه ی پزشکی در دوره ی جدید، نقشه ی جامع و پیشرفته ی عملیاتی دارد، که به سرعت راه های رسیدن به آن طی می شود.

دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجوئي جديد واحد علوم پزشكي تهران طی گفت و گوی و مصاحبه کوتاهی كه پس از مراسم مراسم توديع و معارفه معاونين پژوهش و فناوري و دانشجوئي واحد علوم پزشکی تهران با روابط عمومی دانشگاه داشت گفت: مدیریت ها برای تسهیل کارها وخدمت به دیگران شکل می گیرند و نباید باعث زحمت مجموعه را فراهم سازند . وی با اشاره به همکاری چهره های ماندگار عالم پزشکی آقایان دکتر لاریجانی و دکتر طباطبایی با مدیریت جدید دانشگاه اظهار داشت: حوزه ی پزشکی دانشگاه، اندیشه های بلندی در سر می پروراند. این دو شخصیت عزیز و محبوب جامعه ی پزشکی، هر دو در لیست وزرای مطرح برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دوره های مختلف و از روسای موفق دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی بودند و ورود متواضعانه و فداکارانه ی آن ها به این میدان یعنی اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی برای تعالی و پیشرفت حوزه ی پزشکی در دوره ی جدید، نقشه ی جامع و پیشرفته ی عملیاتی دارد، که به سرعت راه های رسیدن به آن طی می شود. وی اظهار داشت: بلاشک در 5 سال آینده، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به قطب علمی و پژوهشی بزرگ و مشهور در کشور و منطقه تبدیل خواهد شد. وی گفت: وقتی استاد عزیزم دکترطباطبایی که از سال 70 تا 77 حلاوت همراهی با ایشان را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چشیده بودم، از بنده دعوت به همکاری نمود، فضیلت همکاری با این انسان حق شناس، بار دیگر مرا به حضور در صحنه ی اجرایی دانشگاه راضی ساخت. گفتني است اين مراسم روز شنبه 20 ارديبهشت 1393 با حضوركليه اعضاء هيات رئيسه ، دكتر علي سلگي مشاور اجرائي ، روسا دانشكده ها و معاونين در دفتر رياست واحد پزشكي تهران برگزار شد و بعد از آن معاونين جديد در معيت جمعي از مسئولان و مديران ارشد با پرسنل زير مجموعه خود ، معرفي و به گرمي مورد استقبال قرار گرفتند .

دکترعلي محمدزاده : درپنج سال آینده، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به قطب علمی و پژوهشی بزرگ و مشهور در کشور و منطقه تبدیل خواهد شد. نسخه قابل چاپ