دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران طي حكمي دكتر محمد رضا زرين دست را به عنوان رئيس « دانشكده علوم نوين با نگاه به طب ترميمي » دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران منصوب كرد . تاسيس دانشكده«علوم نوين با نگاه به طب ترميمي»قدم بزرگي در جهت گسترش و چشم انداز حوزه علوم پزشكي درجهت تحقق چشم انداز و گسترش حوزه علوم پزشكي در زمينه ارتقاي كيفي آموزش ، پژوهش و ارائه خدمات در اين مجموعه علمي و دانشگاهي است .

با تلاش و رايزني مسئولان ، پنجمين دانشكده واحد علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران مصوب شد . دکتر سیدمحمود طباطبائی رئیس دانشگاه واحد علوم پزشکی تهران در مراسم معارفه ايشان گفت : تاسيس دانشكده«علوم نوين با نگاه به طب ترميمي»قدم بزرگي در جهت گسترش و چشم انداز حوزه علوم پزشكي درجهت تحقق چشم انداز و گسترش حوزه علوم پزشكي در زمينه ارتقاي كيفي آموزش ، پژوهش و ارائه خدمات در اين مجموعه علمي و دانشگاهي است و بيانگر توجه جدي هيات امناء و دكتر باقر لاريجاني قائم مقام رياست عاليه دانشگاه در حوزه علوم پزشكي و سايرمسئولان ارشد و دست اندركاران نظام سلامت در دانشگاه آزاد اسلامي است .وي افزود : با توجه به اينكه علوم زيستي و فناوري هاي آن از حوزه هاي بسيار جديد دانش به شمار مي روند و در رشد و توسعه كشور نقش بسزايي دارند ، حوزه معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي درصدد معرفي ، ايجاد و گسترش اين رشته ها در كليه واحد هاي علوم پزشكي كشور و در راس آنها واحد علوم پزشكي تهران است . با انتصاب دكتر محمد رضا زرين دست كه از پژوهشگران شاخص واز مفاخرو شخصيت هاي علمي در عرصه هاي ملي و بين المللي اميد است سياست هاي توسعه اي دانشگاه درجهت تحقق چشم انداز و گسترش حوزه علوم پزشكي در زمينه ارتقاي كيفي آموزش ، پژوهش و ارائه خدمات در اين مجموعه علمي ميسر شود . گفتني است دكتر زرين دست ، استاد (full professor) دانشگاه علوم پزشكي تهران و عضو فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران است. انتخاب ايشان به عنوان پژوهشگر برگزيده كشور و همچنين كسب عنوان پژوهشگر برگزيده ISI در سطح بين‌المللي، تنها قسمتی از سابقه درخشان ايشان مي‌باشد. بخش بزرگي از پژوهشهاي ايشان در حوزه نوروفارماكولوژي متمركز است. دکتر زرین دست در طول ساليان گذشته دانشجويان زيادي را تربيت كرده و تعداد مقالات ايشان همواره زبانزد بوده است. دكتر زرين دست در سال 1336 از دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران فارغ التحصيل و موفق به اخذ مدرك دكتراي تخصصي فارماكولوژي در سال 1341از اين دانشگاه شد و سپس دكتري تخصصي فارماكولوژي از دانشگاه لندن انگلستان را در سال 1355 اخذ نمود. وي همچنين حائز رتبه اول پژوهشي در پنجمين جشنواره ابن سينا و حائز رتبه اول علوم پايه در جشنواره رازي شد و سپس به عنوان پزشك نمونه از طرف سازمان نظام پزشكي معرفي گرديد. دكتر زرين دست علاوه بر عضويت در فرهنگستان علوم پزشكي كشور، مسئوليت هاي ديگري از جمله معاون پژوهشي مركز ملي اعتياد ايران، عضويت در انجمن فيزيولو‍ژي و فارماكولوژي ايران، مسئوليت دوره PH.D موسسه مطالعات علوم شناختي، عضويت در شوراي پژوهشي موسسه علوم شناختي و عضويت در شوراي پژوهشي مركز فيزيك نظري را نيز برعهده دارد. شايان ذكر است دكتر زرين دست يكي از شش نفر اساتيد صاحبنام و فرهيخته دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تهران است كه از سوي موسسه اطلاعات علمي (ISI) و براساس شاخص‌ تعداد ارجاع به مقالات در فهرست يك درصد برتر دانشمندان جهان در حوزه تحقيقاتي خود قرار گرفته اند. براساس جديدترين آمار منتشر شده در Essential Science Indicators دكتر محمد عبداللهي در گرايش فارماكولوژي، دكتر محمدرضا زرين دست در گرايش فارماكولوژي، دكتر رضا ملك زاده در گرايش پزشكي باليني، دكتر فرنوش فريدبد در گرايش مهندسي، دكتر احمدرضا دهپور در فارماكولوژي و دكتر باقر لاريجاني در گرايش فارماكولوژي در فهرست يك درصد اول دانشمندان جهان قرار دارند. معيار ورود به فهرست دانشمندان يك درصد برتر در هر گرايش علمي، كسب تعداد معين ارجاع به مقالات منتشر شده در پايگاه اطلاعات علمي Web of science براساس آستانه هاي مشخص شده براي هر گرايش علمي مي باشد.

تاسيس دانشكده«علوم نوين با نگاه به طب ترميمي»قدم بزرگي در جهت گسترش و چشم انداز حوزه علوم پزشكي است نسخه قابل چاپ