دكتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طي گزارشی از برگزاري کارگاه روش تحقیق با حضور دانشجويان کمیته تحقیقات دانشجویی در روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه در محل سالن EDC خبر داد . مدرس اين كارگاه آموزشي دکتر لیلاپاشا روش ، متخصص،عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی بوده است كه با ارائه مطالب مفيد و ارزنده اي به بحث و بررسي پيرامون ضرورت و آشنایی دانشجويان به اهميت روز افزون تحقیق و ضرورت آشنائي با شيوه هاي علمي روش تحقيق پرداخت و تعاریفی در ارتباط با " نحوه انتخاب عنوان پژوهشی و تدوین بیان مسئله " در حيطه علوم پزشكي ارائه نمود .

زير نظر معاونت پژوهشی و با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی برپا شد : برگزاری کارگاه روش تحقیق با عنوان " نحوه انتخاب عنوان پژوهشی و تدوین بیان مسئله "در واحد پزشکی تهران دكتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طي گزارشی از برگزاري کارگاه روش تحقیق با حضور دانشجويان کمیته تحقیقات دانشجویی در روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه در محل سالن EDC خبر داد . معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ضمن اعلام برگزاری یک سری کارگاه های پژوهشی را برای دانشجویان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی با همکاری اعضای هیات علمی و دانشجویان این واحد دانشگاهی گفت : کمیته دانشجویی مرکز تحقیقات این واحد دانشگاهی با هدف همکاری هرچه بیش تر با دانشجویان فعال و علاقه مند راه اندازی شده است . در این راستا برنامه های آموزشی و پژوهشی مدنظر می باشد که یکی از این برنامه ها برگزاری کارگاه روش تحقیق با هدف توانمند سازی دانشجویان کمیته مذکور می باشد که در انتهای این کارگاه انتظار می رود هریک از دانشجویان شرکت کننده کارگاه برگزار شده را مورد نقد و بررسی قرار دهند . گفتني است مدرس كارگاه آموزشي روش تحقیق دکتر لیلاپاشا روش متخصص،عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی بوده است كه با ارائه مطالب مفيد و ارزنده اي به بحث و بررسي پيرامون ضرورت و آشنایی دانشجويان به اهميت روز افزون تحقیق و ضرورت آشنائي با شيوه هاي علمي روش تحقيق و تعاریفی چون " نحوه انتخاب عنوان پژوهشی و تدوین بیان مسئله " در حيطه علوم پزشكي پرداخت . دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در باره هدف از برگزاری این سمینارگفت : پژوهش و تحقیق یکی از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبة یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر چگونگی روند پژوهش و تولید علم استوار است و برگزاری یک چنین کارگاهها و جلسات علمی که با مشارکت و حضور فعالانه دانشجویان مستعد و پژوهشگر رشته های مختلف علوم پزشکی صورت می گیرد در حقیقت کمک بزرگی است به شناسایی مشکلات و خلاء علمی و آشنائی با آخرین تحقیقات علمی و همچنین ارتقاء سطح پژوهش و فناوری در دانشگاه است . وی در ادامه افزود : هدف از ارائه این کارگاه، آشنایی گروه هدف و افزایش آگاهی ایشان نسبت به مفاهیم ذیل می باشد: کلیات روش تحقیق – انتخاب موضوع – عنوان نویسی و بیان مسئله ، تعیین اهداف – سئوالات – فرضیات و متغیرها ، بررسی متون و جستجوی الکترونیک منابع ، انواع مطالعات و روشهای گردآوری اطلاعات ، روشهای آماری متداول و تحلیل اطلاعات و نگارش گزارش نهایی سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی بیان داشت : براي شركت كنندگان کارگاه روش تحقیق از سوي مرکز کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي واحد تهران گواهينامه رسمي صادر مي گردد . دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی اطلاع از شرايط عضويت و كسب اطلاعات بيشتر به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس ذیل http://www.iautmu.ac.iمراجعه نمايند . دكتر شهرزاد خاكپور اعلام نمود : کمیته تحقیقات دانشجویی و باشگاه پژوهشگران جوان تعداد 200 عضو فعال دارد و طي هماهنگي هاي بعمل آمده و با توجه به استقبال دانشجويان و اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي در نظر داريم با همراهی معاونت محترم پژوهش و فناوري و اعضاي کمیته و باشگاه برنامه آموزشي متنوعي را درآينده نزديك برگزاركنيم .

برگزاری کارگاه روش تحقیق با عنوان " نحوه انتخاب عنوان پژوهشی و تدوین بیان مسئله "در واحد علوم پزشکی تهران نسخه قابل چاپ