همزمان با عید مبعث و سالروز بعثت پیامبر مکرم اسلام (ص) مراسم جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور جمع کثیری از زوج‌های دانشجوي رشته هاي علوم پزشكي ، در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي برگزار شد . در ابتدای این مراسم دكتر سيد محمود طباطبائي دانشگاه طی سخنانی ضمن تبریک به زوج‌های دانشجو و آرزوی زندگی سرشار از عشق و محبت، اساس یک زندگی موفق را برپایه صداقت و تفاهم عنوان نمود و گفت: اولين شرط موفقيت در ازدواج و « ما شدن » حفظ حرمت و احترام به من «خود »و من« ديگري » است .

در ابتدای این مراسم دكتر سيد محمود طباطبائي دانشگاه طی سخنانی ضمن تبریک به زوج‌های دانشجو و آرزوی زندگی سرشار از عشق و محبت، طی سخنانی اساس یک زندگی موفق را برپایه صداقت و تفاهم عنوان نمود و گفت:اولين شرط موفقيت در ازدواج و « ما شدن » حفظ حرمت و احترام به من «خود »و من« ديگري » است .
وي افزود : با بهره مندي از دستورات شرع مقدس اسلام و سنت رسول خدا و نيز سر مشق قراردادن زندگي ائمه معصومين و بالاخص مولي الموحدين حضرت علي (ع ) و حضرت فاطمه زهرا (س) بكوشيدبا عشق و صفا و صميميت و پرهيز از منيٌت ها در حفظ آرامش خود و خانواده هاي خود بكوشيد .
وي با ياد آوري مسئوليت سنگيني كه اينك در مقام همسران جوان بعهده گرفته ايد گفت : شما نور چشمان عزيز بعنوان حلقه هاي ارتباطي دو خانواد با دو فرهنگ متفاوت اينك در كنار هم قرار گرفته ايد تا پايه تداوم ارتباط ، و بذر محبت و دوستي بين دو فاميل و درسطح گسترده تر آن براي كل جامعه باشيد و بهترين راهكار اين است كه به دور از خود خواهي ها و «من» بودن ها به حفظ ارزشهاي فردي ، خانوادگي ، شعائر ديني و ملي يكديگر احترام بگذاريد .
وي با تفسير جملات حكيمانه اي از جبران خليل جبران شاعر، فیلسوف و نقاش لبنانی‌تبار. زوج هاي جوان دانشجورا به خواندن آثار اين اديب و فيلسوف بزرگ ترغيب و تشويق نمود و گفت : براي ثبات پيوند مقدس ازدواج بايد بدانيد حتي يك معبد با همه عظمت و صلابت اش نيز بر پايه ستون هاي محكم و جدا از يكديگر استوار است پس به حريم شخصي يكديگر احترام بگذاريد و زندگي مشترك را عرصه مالكيت خود نكنيد و در فراز و نشيب هاي زندگي يار و ياور هم باشيد .
گفتني است اين مراسم روز دوشنبه 5 خرداد ماه با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ،و سخنراني حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا تاج آبادي نماینده نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه و نيز حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا برمائي استاد صاحبنام حوزه و دانشگاه، دكتر علي سلگي مشاور اجرائي ، دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام و معاون فرهنگي ، دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي و همچنين جمع کثیری از زوج‌های دانشجوئي ، مسئولان ادارات آموزشي و خانواده هاي آنان برگزار گرديد .
شايان ذكر است این مراسم ویژه به همت حوزه معاونت فرهنگي و همكاري رحيم طياريه مدير امور فرهنگي و كليه عوامل و كارشناسان اين حوزه با اجرای برنامه های متنوعی از جمله اجرای گروه تواشیح و همخوانی الغدیر و با هنرمندي مجيد شاپوري با اهدای لوح يادبود پایان یافت.

در مراسم جشن ازدواج دانشجوئي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي مطرح شد :اولين شرط موفقيت در ازدواج و « ما شدن » حفظ حرمت و احترام به من «خود »و من« ديگري » است . نسخه قابل چاپ