دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي واحد علوم پزشكي تهران به هنگام اعطای لوح تقدیر آبیار نویسنده و کارگردان فیلم گفت: قصه های انقلاب و دفاع مقدس، قصه هایی برای بیداری هستند، نه قصه هایی برای خواب و خیال بنابراين سپاس از هنرمنداني كه در اين حوزه و براي بيان حقانيت دفاع مقدس و اشاعه و اعتلاي فرهنگ و معارف جنگ كار مي كنند ، شاٌن و منزلت ويژه اي دارند و خلق آثار هنري آنان شايسته تقدير است . وي افزود : این لوح دو اعتبار ویژه دارد. اول اینکه لوح تقدیر دانشجویی است و تشریفاتی نیست. ثانیا این لوح مزین به امضاء و تایید بسیج دانشجویی است.

دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي واحد علوم پزشكي تهران با حضور در مراسم دانشجوئي اكران فيلم شيار 143 ساخته نرگس آبیار با بازی مریلا زارعی که روایتی تاثیرگذار از دفاع مقدس را بیان می‌کند، از كارگردان و بازيگران اين فيلم حماسي تقدير نمود. معاون دانشجوئي واحد علوم پزشكي تهران به هنگام اعطای لوح تقدیر آبیار نویسنده و کارگردان فیلم گفت: قصه های انقلاب و دفاع مقدس، قصه هایی برای بیداری هستند، نه قصه هایی برای خواب و خیال ، بنابراين سپاس از هنرمنداني كه در اين زمينه فعاليت مي كنند شايسته تقدير است . وي افزود : این لوح دو اعتبار ویژه دارد. اول اینکه لوح تقدیر دانشجویی است و تشریفاتی نیست. ثانیا این لوح مزین به امضاء و تایید بسیج دانشجویی است. معاون دانشجوئي واحد علوم پزشكي همچنين با تقدير از زحمات علي نيكزاد بعنوان نماينده و مسئول بسيج دانشجوئي ثامن الائمه (ع ) به دليل انتخاب هوشمندانه و نيز هماهنگي هاي متعدد براي اكران موفق اين فيلم در جمع صميمانه دانشجويان گفت : در شرایط کنونی اگر بخواهیم صحنه‌های به یاد ماندنی جنگ و دفاع‌مقدس برای نسل‌های آینده ماندگار بماند بايد پخش اينگونه فيلم ها را كه بيانگررشادت‌ها، شهادت‌ها و جانبازی‌هاي دلاور مردان ميهن اسلامي ماست درمحيط علمي وپويا دانشگاه و در ميان جوانان برومند و هشيار جامعه رواج دهيم زيرانسل‌های بعد بايد بدانند که برای حفظ این سرزمین چه عزیزانی جان و مال خویش را در طبق اخلاص نهاده‌اند و این مهم میسر نمی‌شود مگر اینکه درباره جنگ، فیلم‌های برتر، شعرهای پرمحتوا، داستان‌های پرشور و نقاشی‌های پرجاذبه ساخته و پرداخته شود.

دكتر علي محمد زاده : قصه های انقلاب و دفاع مقدس، قصه هایی برای بیداری هستند، نه قصه هایی برای خواب و خیال نسخه قابل چاپ