دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران طی گفتگویی اعلام نمود : بر اساس آمار رسمی منتشره از سوی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی آمار قبولی دانشجویان رشته پزشکی در امتحانات جامع علوم پایه از80 درصد در اسفندماه سال 86 به 90 درصد در شهریورماه 87 ارتقاء یافته است. وی افزود : آمار قبولی دانشجویان در امتحانات جامع پره انترنی ( پیش کارورزی ) نیزکه همیشه بالای 90 در صد بوده است ،در شهریور ماه سال 87 نیز به حدود 95 در صد اعلام گردیده است . دکتر ادهمی گفت : همه ساله امتحان جامع علوم پايه پزشکي و دندانپزشکي و داروسازي به منظور هماهنگي و يکنواختي کيفيت آموزش در کليه دانشگاه ها توسط وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی انجام مي پذيرد. این امتحانات در دو مقطع زمانی شهریور و اسفندماه برگزار می گردد و موفقیت چشمگیر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بیانگر تلاش و زحمات مسئولان ،اعضای هیات علمی و استعداد ، و توان علمی خود دانشجویان است .

افزایش آمار قبولی دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در امتحانات جامع علوم پایه و پره انترنی شهریور ماه 87 نسخه قابل چاپ