دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران با حضور در جشن بزرگ ايثاركه با حضور دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و به همت دفتر امور ايثارگران دانشگاه و با همكاري معاونت فرهنگي در روز يكشنبه 11 خرداد ماه و در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي برگزار شد با تشريح و بررسي انديشه هاي سياسي امام خميني و ياد آوري سالروز ولادت جانباز سترگ کربلا حضرت ابوالفضل عباس(ع) به مقام والاي شهداي 8 سال دفاع مقدس اشاره كرد و گفت : رسيدگي به امور دانشجويان خانواده هاي ايثارگر و فرزندان شهدا براي بنده و كل مسئولان و دست اندركاران اجرائي اين مجموعه دانشگاهي ،يك حجت و رسالت است ما ميراث دار و امانت دار خون شهدا و ادامه دهندگان راه اين پاكان هستيم واين نور چشمان عزيز بايد بدانند شمع دانشجويان دانشگاه هستند وما در كنارشان هستيم .

دكتر علي سلگي مشاور اجرائی ریاست دانشگاه و مسئول امور شاهد و ایثارگران و فرزندان شهدای عالی مقام واحد علوم پزشکی تهران از برگزاري جشن بزرگ ايثار با حضور دانشجويان خانواده هاي ايثارگران به همت دفتر امور ايثارگران دانشگاه و با همكاري معاونت فرهنگي با حضوردكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران ، سردار سرتيپ پاسدار دكتر نصرالله فتحيان فرمانده بهداري كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ، دكتر سيد طه هاشمي معاون فرهنگي – اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر باقر لاريجاني قائم مقام رياست و معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، معاونان ، مسوولان و مديران ارشد دانشگاه و جمع كثيري از دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و فرزندان شهدا، اسراء و جانبازان و همچنين كاركنان جانباز شاغل در دانشگاه و بيمارستانهاي تابعه ( بوعلي ، جواهري ، اميرالمومنين و درمانگاه قدس ) در روز يكشنبه 11 خرداد ماه و در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي خبر داد . دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران در ابتداي اين مراسم با تبريك اعياد شعبانيه و شادباش به مدعوين عالي مقام حاضر در جلسه و همچنين دانشجويان خانواده هاي ايثار گر و كاركنان از برگزاركنندگان اين مراسم قدرداني كرد و گفت: اين افتخار بزرگي است براي من كه در اين ايام مبارك در خدمت ايثارگران و ساير كاركنان دانشگاه باشم وي سپس با ياد آوري سالروز ولادت جانباز سترگ کربلا حضرت ابوالفضل عباس(ع) که مظهر غیرت و شجاعت براي همه پیروان ولایت بویژه جانبازان رشید و دلاور میهن اسلاميان هستند گفت : روز جانباز روز وفاداري ، عظمت و احياي ارزشهاي پر بركت دين مبين اسلام و مذهب پر افتخار تشيع است و فرصت مناسبی است که نسل امروز ما علاوه بر الگوپذیری از رشادت ها و جانبازی های حضرت عباس(ع) در وقایع دفاع مقدّس و دلاوری ها و شجاعت های جانبازان عزیز و غیرتمند ایران اسلامی به مطالعه بپردازند و درسها و پیامهای زندگی ساز را از متن این تاریخ ماندگار استخراج نمایند. دكتر طباطبائي سپس با اشاره به نزديك شدن ايام سوگواري و سالروز رحلت جانگداز بنیانگذار کبیر انقلاب رضوان الله تعالی علیه و بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام (ره) به بررسي و تشريح انديشه هاي سياسي امام خميني پرداخت و گفت : انقلاب اسلامي ايران برخلاف سایر انقلاب های جهان، علاوه بر اینکه یک انقلاب بزرگ و اسلامی قلمداد می شود، بلکه اساساً پدیده ای نوین و رویکردی جدید در گستره گیتی به شمار می آید که با رهبری امام راحل (ره) در مدت زمان اندکی نه تنها توانست کل جهان اسلام را در نوردیده و نهضت های آزادیبخش مردمی و اسلامی را به حرکت در آورد، انقلابی که خداباوری، مردم باوری و خودباوری اساس آن را تشکیل می دهد ، انقلابي که مبتنی بر اصول و آموزه های اسلامی و با مدیریت ارزش مدارانه و بی نظیر دینی و الهی امام (ره) شکل گرفت. دكتر طباطبائي در ادامه سخنراني خود با چشماني اشكبار و بغضي حزن انگيز به مقام والاي شهداي 8 سال دفاع مقدس اشاره كرد و گفت : روز جانباز متعلق به آقا ابوالفضل‌العباس(ع) است. همه ما مديون عزيزاني هستيم كه در دوران دفاع مقدس به فيض عظيم شهادت نايل شدند يا در كسوت جانبازي قرار گرفتند. كساني كه در آن سال‌هاي خون و آتش رسالت خودشان را به انجام رساندند. وي با اشاره به دلاوري‌هاي حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) در روز عاشورا گفت: اگر ما در كربلا نبوديم، امروز بايد كربلايي باشيم. امروز بايد همه ايثارگران و جانبازان در خدمت نظام مقدس جمهوري اسلامي و اهداف مقدم آن باشند. به همين دليل است كه براي بنده و كل مسئولان و دست اندركاران اجرائي اين مجموعه دانشگاهي ، رسيدگي به امور دانشجويان خانواده هاي ايثارگر و فرزندان شهدا يك حجت و رسالت است .زيرا ما ميراث دار و امانت دار خون شهدا و ادامه دهندگان راه اين پاكان هستيم واين نور چشمان عزيز بايد بدانند شمع دانشجويان دانشگاه هستند وما در كنارشان هستيم . دكتر طباطبائي تصريح نمود : بايد آگاه باشيم كه جنگ هنوز تمام نشده و ما همچنان در حال دفاع مقدس هستيم و تنها فرق اين دوران با آن ايام در اين است كه شكل جنگ و نوع محروميت ها فرق كرده است و فرزندان ما بايد با درك اين واقعيت با هشياري و آگاهي خود را براي حضور در سنگرهاي علم و دانش و جبهه هاي ايمان و اخلاص آماده نمايند . وي در پايان سخنان خود ابراز اميدواري نمود : ان شاءالله در اين ايام پربركت بتوانيم حداكثر استفاده را از فيوضات اين ماه ببريم و خودمان را براي ماه مبارك رمضان آماده سازيم. و به يمن اين روزهاي عزيز خدا را قسم مي دهيم اين عنايات را بر رهبر مقام معظم انقلاب، همه ايثارگران و بر كل نظام داشته باشد.

دكتر طباطبائي : فرزندان خانواده هاي ايثارگر و شهدا شمع دانشجويان اين دانشگاه هستند . ما در كنارتان هستيم نسخه قابل چاپ