سردار سرتیپ پاسدار دکتر نصرالله فتحیان، معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح جمهوري اسلامي ايران با حضور در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران و دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و مسئولان ارشد اين واحد دانشگاهي ياد و خاطره شهدا و جانبازان جنگ تحميلي را در عملیات بیت المقدس و آزادسازي خونين شهر گرامی داشت و با افتخار گفت : ياد سلحشوري و دلاوري‌هاي جانبازان دفاع مقدس هميشه زنده خواهد ماند.

سردار سرتیپ پاسدار دکتر نصرالله فتحیان، معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح جمهوري اسلامي ايران با حضور در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران و دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و مسئولان ارشد اين واحد دانشگاهي ياد و خاطره شهدا و جانبازان جنگ تحميلي را در عملیات بیت المقدس و آزادسازي خونين شهر گرامی داشت و با افتخار گفت : ياد سلحشوري و دلاوري‌هاي جانبازان دفاع مقدس هميشه زنده خواهد ماند سردار سرتيپ فتحیان، در ابتداي سخنان خود گفت : بسيار خوشحال هستم که در اين ماه با فضيلت وعظمت و در ايام مبارك ماه شعبانيه و همزمان با ميلاد خجسته سالار شهيدان حضرت امام حسين در جمع شما ايثارگران جبهه علم و دانش وفرهيختگان دانشگاهي توفيق حضور پیدا کرده ام . خدا را شکر می کنم كه اين افتخار را نصيب من كرد كه بتوانم به عنوان عضو کوچکی از ستاد فرماندهی معظم کل قوا، رهبر عزیزمان، نایب عام امام زمان (عج) حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای، در جمع شما دانشجويان عزيز خانواده هاي ايثارگران اين دانشگاه شركت كنم . وي در ادامه سخنان خود گفت : شما دانشجويان عزيز بايد بدانيد و بر خود بباليد كه استقلال و آزادي اين مملكت حاصل خون پاك پدران شماست . بايد بدانيد كه پيروزي نيروي‌هاي مسلح ما در آزاد سازي خرمشهر، اسلام و انقلاب را بيمه کرد ودشمنان را از رسيدن به اهداف نا مشروع خود مأيوس ساخت. وي سپس با ياد آوري آن روزهاي پر ماجرا و حماسي گفت : سوم خرداد، سالروز آزادسازي خونين شهر، يادآور اين كلام قصار و پرمعناي حضرت روح الله است كه فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد كرد. وي ادامه داد : در صحت و درستي اين كلام، ذره اي ترديد نيست. و به واقع اين كلام را بايد با تمام وجود پذيرفت؛ زيرا به جز خداوند قادر متعال، هيچ نيروي ديگري نمي توانست خرمشهر را آزاد سازد. اگر اين چنين نبود، صدام حسين با غرور نمي گفت: «اگر ايرانيان بتوانند خرمشهر را آزاد سازند، كليد بصره را به آنان خواهم داد» آري صدام حسين معدوم و ارتش بعث عراق، خرمشهر را پس از اشغال، به يك دژ تسخيرناپذير نظامي تبديل كرده بودند. آنان با علم به موقعيت راهبردي خرمشهر براي ايران و نقش تعيين كننده آن در معادلات جنگ و سرنوشت نبرد، با استفاده از تمامي تجارب بشري در عرصه جنگ ها و با استقرار نيروهاي فراوان همراه با مدرن ترين تجهيزات و ايجاد موانع گوناگون در مسير نيروهاي رزمنده ايراني، به اين اطمينان رسيده بودند كه ايراني ها، هرگز قادر به بازپس گيري خرمشهر نخواهند بود. اما محاسبه عراقي ها غلط ار آب درآمد و ايراني ها خرمشهر را آزاد كردند و هزاران هزار عراقي را به اسارت گرفتند و خسارات سنگيني بر ارتش بعث عراق وارد ساختند. اما اين آزادسازي، از طريق عادي حاصل نشد. خرمشهر از طريقي آزاد گشت كه امام(ره) راز آن را با جمله، «خرمشهر را خدا آزاد كرد» آشكار ساختند. دكتر فتحيان در پايان سخنان معنوي و تاثير گذار خود گفت : درود و افتخار بر خانواده معزز و گرامی شهدا که با صبر و شکیبایی خویش روح مقاومت و ایستادگی را در کالبد جامعه دمیدند و سلام بر همه اسطوره ها و اسوه های صبر و جهاد و شهادت و پیروان راستین ولایت که از اين امتحانات سخت و دشوار سربلند بيرون آمده ايد . دلاوران مرداني كه در راه میثاق با رهبر و مقتدایمان آماده دفاع همه جانبه از آرمانهای بلند امام راحل می باشند. وي با جمع بندي سخنان خود نتيجه گيري كرد : به همين دليل است كه روز سوم خرداد، يعني روز آزادسازي خرمشهر را، روز «مقاومت، ايثار و پيروزي» نام گذاري كرده اند. آري، دشمنان به ملتي هجوم آوردند كه در راه خداوند قيام كرد و پرچم اسلام را برافراشت. واينك همراه و همگام با هم دعا مي كنيم كه خدا توفيق ادامه راه شهيدان را به همه ما عطا كند و شما دانشجويان عزيز بدانيد كه امام راحل شما جوانان را بسيار باور داشت . پس بكوشيد كه براي رسيدن به آرمانها و ارزشهاي انقلاب اسلامي در سنگر علم و دانش همچنان پيشتاز و موفق باشيد . گفتني است اين مراسم به مناسبت روز جانباز ، فرا رسیدن ماه شعبان ودر آستانه میلاد با برکت امام حسین (ع) ، امام سجاد وحضرت ابوالفضل العباس (ع)، به همت دفتر امور ايثارگران دانشگاه و با همكاري معاونت فرهنگي و درحضوردكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران ، سردار پاسدار دكتر نصرالله فتحيان فرمانده بهداري كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ، دكتر سيد طه هاشمي معاون فرهنگي – اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر باقر لاريجاني قائم مقام رياست و معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، معاونان ، مسوولان و مديران ارشد دانشگاه و جمع كثيري از دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و فرزندان شهدا، اسراء و جانبازان و همچنين كاركنان جانباز شاغل در دانشگاه و بيمارستانهاي تابعه ( بوعلي ، جواهري ، اميرالمومنين و درمانگاه قدس ) در روز يكشنبه 11 خرداد ماه و در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي برگزار گرديد.

سردار سرتیپ پاسدار دکتر نصرالله فتحیان :امام راحل جوانان را باور داشت . جوانان نيز امام را باور داشتند . اين ارتباط معنوي متقابل و دو سويه بود . نسخه قابل چاپ