دكتر سيد طه هاشمي معاون فرهنگی و اجتماعی و جانشین رئیس شورای عالی ارتباطات و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در جمع دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و مسئولان ارشد واحد علوم پزشكي تهران از ضرورت تغيير نگاه مديران و مسئولان اجرائي جامعه به مقولات فرهنگي ، تغيير در شيوه ها و تغيير در محتواي پيام هاي فرهنگي سخن گفت :
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با تاكيد بر اينكه هر انساني شايسته احترام و كرامت است افزود : انسان امروزنيازمند تغييراست ، ، همه انسانها خاصيت و ظرفيت «شدن» را دارند .بدون ترديد در جامعه اسلامي ما نيز كه تبعي از تحولات دنياست بايد اين تحولات و تغييرات ايجاد شود .

دكتر سيد طه هاشمي معاون فرهنگی و اجتماعی و جانشین رئیس شورای عالی ارتباطات و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامی با حضور درمراسم جشن ايثار كه به مناسبت روز جانباز ودر آستانه میلاد با برکت امام حسین (ع) سياست هاي راهبردي حوزه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامي را تشريح نمود .
دكترهاشمي كه خود يك پزشك روحانی، پژوهشگر ، و اهل عالم سياست و نماینده مردم قم در دوره پنجم مجلس اسلامي بوده است گفت : انسان امروزنيازمند تغييرات است ، هر انساني شايسته احترام است ، انسانها خاصيت و ظرفيت «شدن» را دارند . بدون ترديد در جامعه اسلامي ما نيز كه تبعي از تحولات دنيا ست بايد اين تحولات و تغييرات ايجاد شود . وي تصريح نمود : با روي كار آمدن مديريت جديد دردانشگاه آزاد اسلامی رويكرد و اساس كار ما در نيز در معاونت فرهنگی و اجتماعی ايجاد تغيير و تحول است . ما به دنبال تغيير نگاه ، تغيير در محتوا و تغيير در شيوه ها و روش ها هستيم . وي با اشاره به تغيير و تحولاتي كه در ساير حوزه ها و سطوح مختلف جوامع بشري و به علت افزايش نوآوريها و اشاعة اطلاعات از طريق وسايل ارتباط جمعي و نيز عرصه هاي مختلف اطلاعات و ارتباطات و در جهت توسعه فكري افراد اتفاق افتاده است گفت : ،امروزه هر فرهنگي در هر نقطه اي از جهان و با هرنگاه فرهنگي براي ماندگار بودن نياز به تغيير دارد و اين نياز به تغيير تنها مختص به ديدگاهها و مكاتب اسلامي و توحيدي نيست بلكه حتي نظام هاي سكولار نيز براي بقاء و ماندگاري نيازمند تحول و تغيير هستند و به همين ترتيب جامعه اسلامي ما نيز كه تابعي از نوسانات و تغييرات جهاني است نيازمند تغيير است . هاشمي گفت : رمز ماندگاري فرهنگ ها در طول تاريخ به رسميت شناختن نيازها ي توده افراد جامعه و با در نظر گرفتن تمام سليقه هاي موجود در آن است زيرا فرهنگ ها در تعامل با يكديگر و گرفتن نقاط مثبت و هضم آنها در درون خود به رشد و تكامل مي رسند و اين تنها راه پيش روي ماست . معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: خاطر نشان ساخت : اينك با تحولات مديريتي كه در سطح دانشگاه آزاد روي داده است و با توجه به راي ملت به تغيير وظيفه ماست كه نياز جامعه امروز مردم را بشناسيم و منطبق بر مقتضيات زمان و با تكيه بر ارزشهاي اسلامي ، فرهنگي و اجتماعي حركت كنيم . زيرا محتواي فرهنگي كه توليد مي كنيم چنانچه متناسب با نيازهاي جامعه نباشد پس زده خواهد شد . دكتر هاشمي تاكيد نمود : آنچه كه جامعه امروز ما مي طلبد يك انقلاب فرهنگي است و نماد و نقطه اوج هر فرهنگ اخلاق آن جامعه است ، اخلاق همان ارزشهائي است كه در يك جامعه مورد پسند اكثريت است و مقبوليت دارد . وي سپس با نقل سخنان و رواياتي از نبي اكرم گفت : آن حضرت خودشان نماد خوش اخلاقي بوده اند و بارها سفارش نموده اند تمام احكام ديني و تعاليم مذهبي يك طرف و حسن خلق و مكارم اخلاقي در يك طرف ديگر مكتب ما قرار دارد و بدين ترتيب اگر بتوانیم در حوزه فرهنگی این خاستگاه را با رواج ارزشهای اخلاقی در دانشگاه هدف قرار دهیم مطمئن هستم كه به نياز جامعه خود پاسخ داده ايم زيرا متاسفانه در حال حاضر از تریبون هائي كه در اختیار مبلغین وبرخي مسئولين ما هست به جای ترویج اخلاق ، عصبانیت و بد اخلاقي اشاعه داده می شود و اين صفت برازنده و زيبنده جامعه ای نيست كه مزین به نام پیامبر اسلام است . وي توصيه نمود : امروز به اعتقاد من مهمترین کار در جامعه باید بازگشت به اخلاق باشد ، بازگشت به کرامت انسانی بنابراین امروز ما در هر عرصه ای نیازمند به اخلاق اسلامی هستیم . معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه سپس دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي را مورد خطاب قرار داد و اظهار نمود : در حيطه علوم پزشكي و از گذشته دور و حتي از قبل از اسلام اخلاق پزشكي و حرفه اي به عنوان یک موضوع مهم و اساسی در آموزشهای پزشکی مطرح بوده و شما دانشجویان حوزه پزشکی در اين عرصه رسالت سنگيني بعهده داريد . بدون تردید ما به انسانهایی که با هر سلیقه اي در دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند ، تدریس می کنند و يا کارمند هستند احترام مي گذاريم چون هر انسان داراي کرامت است كه با ارزشهای دیگری مثل تدین ، اعتقادات و اخلاقیات تکمیل مي شود كرامت انسان در ساير موجودات وجود ندارپس هر انسانی می تواند تربیت صحیح اسلامی و انسانی داشته باشد چون انسان ظرفیت « شدن »را دارد باید به سلیقه هر انساني احترام گذاشت و این هدف اصلی حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامي ماست . شايان ذكر است : اين مراسم درحضوردكتر باقر لاريجاني قائم مقام رياست و معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران ، سردار پاسدار دكتر نصرالله فتحيان فرمانده بهداري كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ، معاونان ، مسوولان و مديران ارشد دانشگاه و همچنين جمع كثيري از دانشجويان خانواده هاي ايثارگران و فرزندان شهدا، اسراء و جانبازان و همچنين كاركنان جانباز شاغل در دانشگاه و بيمارستانهاي تابعه ( بوعلي ، جواهري ، اميرالمومنين و درمانگاه قدس ) در روز يكشنبه 11 خرداد ماه و در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي برگزار گرديد.

دكتر سيد طه هاشمي : رمز ماندگاري فرهنگ ها به رسميت شناختن همه سلايق جامعه ، درك نياز مخاطبان با توجه به مقتضيات زمان است نسخه قابل چاپ