دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران صبح امروز ، دوازدهم خرداد ماه با آرمانهای معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران:حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت العظمی خامنه ای تجدید پیمان نمودند.

رحیم طیاریه مدیر فرهنگی واحد پزشکی طی گفتگویی اعلام نمود : دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران صبح امروز ، همراه با سایر دانشگاهیان دانشگاههای کشور ،ضمن حضور در حرم مطهر امام (ره) با آرمانهای معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران:حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت العظمی خامنه ای تجدید پیمان نمودند. وی افزود : در این مراسم دانشگاهیان با اهداء تاج گل و نثار فاتحه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام (ره) با آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.

تجدید میثاق اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ