در آستانه بیست و پنجمین سالگرد رحلت حضرت امام (ره) صورت پذیرفت

به گزارش روابط عمومی : گروهی از اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ضمن حضور در حسینیه جماران با حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی دیدار و با آرمانهای امام (ره)میثاق ، و از بیت امام خمینی (ره) نیز بازدید نمودند.
بر اساس همین گزارش : در محفل انس با قرآن کریم که با عنوان" محراب آفتاب " برگزار گردید.حضرت آیت الله موسوی بجنوردی ضمن اشاره به فرمایش امام مبنی بر اینکه "دانشگاه منشاء تحول است"بیان نمودند در اوایل انقلاب ،اکثر جوانان عزیز مشتاق تحصیلات عالیه کشور به دلیل اینکه دانشگاههای دولتی گنجایش پذیرش آنان را نداشتند ، فریب منافقین را می خوردندو به بیراهه می رفتند . اما با پیشنهاد آیت الله هاشمی رفسنجانی و با حمایت امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس شد و جوانان با ورود به این دانشگاه از گزند دشمنان انقلاب در امان ماندند.
شایان ذکر است این مراسم با هماهنگی واحدهای دانشگاهی تهران شمال ،علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ،دندانپزشکی ،علوم دارویی و علوم و تحقیقات برگزار گردید.

در آستانه بیست و پنجمین سالگرد رحلت حضرت امام (ره) صورت پذیرفت نسخه قابل چاپ