دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه جستجو در اینترنت و تحقیقات کاربردی در حیطه علوم پزشکی و رشته های پیراپزشکی توسط احسان جانقلی دانشجوی سال ششم رشته پزشکی،خبرداد.
      برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاههای اطلاعاتی و جستجوی پیشرفته اطلاعات در اینترنت

به همت کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران صورت پذيرفت :
دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه جستجو در اینترنت ویژه دانشجویان عضو این باشگاه و کمیته در خرداد ماه سال جاری در محل سالن EDC خبرداد.
خاکپور درباره اهداف و نحوه برگزاری این گارگاه علمی گفت: با توجه به ضرورت روز افزون تحقیقات کاربردی اینترنت در حیطه علوم پزشکی و رشته های پیراپزشکی، این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی-پژوهشی و ISI بر پا شده است.
وی افزود: مدرس این کارگاه آموزشی احسان جانقلی دانشجوی سال ششم رشته پزشکی، از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی بوده است.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در مورد آشنایی با چگونگی استفاده کاربردی و روشهای جستجوی مناسب دراینترنت بیان داشت : امروزه تحولات تكنولوژي و اينترنت بر روند كلي فعاليت هاي پژوهشي دانشگاهها تأثيربسزائي دارد .در این کارگاه دانشجویان شرکت کننده علاوه بر یادگیری اصول اولیه روش های جستجو در اینترنت، به بحث پیرامون تکنیک های ابتدایی و توضیحاتی در مورد منابع جستجو در اینترنت پرداختند. مسلماً برگزاري اينگونه كارگاه هاي آموزشي در مجاورت مراكز تحقيقات كاربردي در دانشگاهها نقش مؤثري را در اين خصوص ايفا مي‌كنند.
وی خاطر نشان کرد : با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در تابستان سال جاری کارگاه های پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد.
خاكپور در پايان اين گزارش افزود : براي شركت كنندگان از سوي این واحد دانشگاهی گواهينامه اعطا مي گردد . همچنين دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي وكسب اطلاعات بيشتر جهت عضویت در این باشگاه و کمیته مربوطه در سايت واحد علوم پزشكي تهران به آدرس اينترنتي زير مراجعه نمايند

برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاههای اطلاعاتی و جستجوی پیشرفته اطلاعات در اینترنت نسخه قابل چاپ