به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی با حکم دکتر سید محمود طباطبایی رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ، دکتر سید حسین یحیوی مشاور عالی و مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات این واحد دانشگاهی منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر طباطبایی صورت پذیرفت :
دکتر علی سلگی مشاور اجرایی واحد علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری جلسه معارفه دکتر سید حسین یحیوی سکاندار 25 ساله مجموعه پزشکی دانشگاه آزاد به عنوان مشاور عالی و مسئول امور بازرسی و رسیدگی به شکایات در هیات رئیسه واحد در تاریخ 24 خرداد ماه 1393 در محل دفتر ریاست واحد خبر داد .
مشاور اجرایی واحد علوم پزشکی تهران گفت : در این نشست که به ریاست دکتر سید محمود طباطبایی صورت پذیرفت ، دکتر سید حسین یحیوی ، دکتر ملک افضلی مشاور عالی ریاست واحد درحوزه تحقیقات ، دکتر ابطحی رييس مركز توسعه‌ي خدمات سلامت ، دکتر صفوی نائینی معاون آموزشی ، دکتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری ، دکتر فاطمی معاون فرهنگی ، دکتر علی محمد زاده معاون دانشجویی ، دکتر میرزایی معاون اداری مالی دکتر ادهمی رئیس دانشکده پزشکی مهندس شهسواری معاون عمران حضور داشتند .
دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در ابتدای مراسم معارفه مسئول امور بازرسی و رسیدگی به شکایات خاطر نشان کرد: اگر به مجموعه دانشگاه به عنوان یک سیستم نگاه کنیم، در می یابیم که هر سیستمی دارای ورودی، خروجی و پردازش است . فرهنگ سازی و توان مدیریتی در معاونت های مختلف اصل بنای این واحد دانشگاهی می باشد .
وی ادامه داد: در این دانشگاه ما غیر از پرسنل اعم از هیات علمی و غیر هیات علمی می بایست جوابگوی مردم نیز باشیم . ما باید کمیته های بازرسی و رسیدگی را در مجموعه های مختلف اعم از ستاد دانشگاه ، بیمارستان های بوعلی ، امیرالمومنین (ع) ، جواهری و درمانگاه قدس دایر نماییم و نیاز به گروه هایی داریم که شنونده حرف های مردم باشند و در نظر دارم این کمیته را مهیا کرده و به حیطه عمل برسانم .
طباطبایی تصریح کرد: تمام دانشمندان علوم اداری معتقدند رسیدن به اهداف یک برنامه ، بدون نظارت و ارزیابی ممکن نیست، در واقع نظارت و ارزیابی هستند که دائم هشدار می دهند برنامه مورد نظر در چه مرحله ای از هدف قرار گرفته است. باشد اگر خروجی سیستم مجهز به آیتمی تحت عنوان بازخورد نباشد، معلوم نیست که سیستم به هدف مورد نظر خود می رسد یا خیر؟
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با قدردانی از دکتر سید حسین یحیوی رئیس اسبق مجموعه پزشکی دانشگاه آزاد تاکید کرد : اخلاق مدار ترین ، خداشناس ترین ، محبوب ترین و همچنین آشنا ترین و شنوا ترین فرد به مجموعه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر یحیوی رئیس دانشگاه و معاونت علوم پزشکی است که ریاست این مجموعه را به مدت 25 سال برعهده داشته است . این مرد بزرگ به عنوان شایسته ترین فردی است که می تواند داور بین ما و مردم باشد و تاکید نمود : من مطمئنم دکتر یحیوی می تواند با سعه صدر و صبوری که من از ایشان سراغ دارم گره ای از مشکلات مردم را باز کند که بزرگترین صواب را در بر دارد .
طباطبایی اظهار داشت: واحد بازرسی مهم ترین واحد در یک سازمان است که همواره به عنوان چشم و گوش بالاترین مقام آن سازمان نقش نظارتی دارد. وی در پایان بر فعالیت دفتر بازرسی و شکایات دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.و افزود : اصل بازرسی را به پیشگیری می دانم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تکیه بر کارکارشناسی، بصیرت و دقت، تعیین شاخصهای دقیق و تقدم بازرسی پیشگیرانه بر بازرسی در مراحل بعد همراه با دقت و توجه ویژه را از برنامه های آتی واحد برشمرد.
در متن این حکم آمده است: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمهوری اسلامی ایران داشته است . واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از دانش اعضای هیات علمی مهد پرورش متخصصان و کارشناسان متعهد و کارآمد در حیطه پزشکی هستند که البته با بازنگری ساختار و استفاده از سایر ظرفیت های موجود ، زمینه ارتقای کیفی بیش از پیش آموزش ، پژوهش و ارائه خدمات دراین مجموعه عظیم علمی فراهم است.
نظر به سجایای اخلاقی ، تعهد و تخصص حضرتعالی و سوابق اجرایی ارزشمندتان در توسعه واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که در قلب ها و خاطره ها برای همیشه ماندگار خواهد بود بموجب این حکم جنابعالی به عنوان مشاور عالی و مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران منصوب می شوید .
امید است با عنایت خداوند متعال و استفاده از کلیه ظرفیت های موجود ، دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان گردد . توفیق همگان را در راه اعتلای دانش از خداوند متعال خواستارم .

رئیس و معاون اسبق علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشاور عالی و مسئول امور بازرسی و رسیدگی به شکایات شد نسخه قابل چاپ