طی حکمی از طرف دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، دکتر اباسط میرزایی را در مسئوليت معاون اداري و مالي این واحد دانشگاهی " ابقاء " گردید .
      ابقاء حکم معاونت اداری و مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

با حکمی از سوی دکتر طباطبایی صورت پذیرفت :
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، طی حکمی از طرف دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، دکتر اباسط میرزایی را در مسئوليت معاون اداري و مالي این واحد دانشگاهی " ابقاء " گردید
در این حکم آمده : دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمهوری اسلامی ایران داشته است . واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از دانش اعضای هیات علمی مهد پرورش متخصصان و کارشناسان متعهد و کارآمد در حیطه پزشکی هستند که البته با بازنگری ساختار و استفاده از سایر ظرفیت های موجود ، زمینه ارتقای کیفی بیش از پیش توسعه مديريت و منابع دراین مجموعه عظیم علمی فراهم است .
نظربه صداقت، تعهد و تجربيات جنابعالی در دانشگاه و با توجه به هماهنگی انجام شده با قائم مقام محترم ریاست عالیه دانشگاه در حوزه علوم پزشکی در مسئوليت معاون اداري و مالي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران" ابقاء " می گردید تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع آن در توسعه مديريت و منابع حوزه علوم پزشکی یاری فرمائید .
انتظار می رود با همکاری کلیه مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه در مسیر نیل به اهداف زیر تلاش فرمائید :
1- تهیه وتنظیم برنامه های استراتژيك و عملياتي توسعه مديريت و منابع علوم پزشکی براساس سیاستهای ابلاغی و نظارت بر اجرای آنها.
2- رسیدگی به امور اداري و مالي واحد و بيمارستانهاي تابعه و تطبیق برنامه ها با سیاستهای ابلاغی .
3- طراحی و تدوین فعالیتهای موثر برای ايجاد منابع جديد مالي و بخصوص توجه ويژه جهت راه اندازي شركت هاي دانش بنيان .
4- توجه جدی به سیاستهای توسعه مديريت و منابع دانشگاه.
5- پشتيباني و نظارت مستمر بر امور اداري و مالي كليه واحدهاي تابعه.
6- تدوين چارت سازماني جديد دانشگاه و بيمارستانها مطابق با استانداردهاي موجود.
7- استقرار نظام نوين مالي در بيمارستانهاي تابعه ودانشگاه (حسابداري تعهدي).
8- تدوين نظام جامعي جهت اجرايي نمودن بودجه ريزي عملياتي در بيمارستانها. امید است با عنایت خداوند متعال و استفاده از کلیه ظرفیتهای موجود، دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان گردد . توفیق همگان را در راه اعتلای دانش از خداوند متعال خواستارم
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی اعلام نمود : دکتر میرزایی تحصيلكرده رشته مديريت بيمارستاني است وداراي سوابق اجرائي مفيدي در امور مالی اداری ، آموزشي و اجرائي مي باشد .آخرين حكم وي معاونت بهداشت و درمان واحد پزشكي تهران بوده است .
ميرزائي طي گفتگوئي در رابطه با اهداف و چشم انداز اين معاونت گفت : از مهمترين اهداف و رسالت هاي پيش روي معاونت اداری مالی نظارت بر عملكرد و برنامه ريزي جهت ارتقاء سطح كارايي واثربخشي واحد علوم پزشکی ، بيمارستانها و درمانگاه هاست .وي اصلاح چارت سازماني حوزه علوم پزشکی را از الویت های این معاونت اعلام نمود .
معاون مالی و اداری علوم پزشکی تهران جلسات پیاپی با مدیران ارشد و کارکنان را یکی از اصول تغییر ساختار برشمرد و گفت : هدف از تشکیل این جلسات همفکری و هماهنگی هرچه بیشتر در بین مدیران این حوزه و در راستای بهبود فرآیندها و اصلاح برخی نواقص و با استفاده از الگوهای نوین مدیریت مشارکتی برشمرد .
وی با تشریح جایگاه و نقش ستادی حوزه معاونت مالی و اداری در پشتیبانی و حمایت از سایر حوزه ها و معاونت های دانشگاه گفت : امروزه برای هر کاری باید برنامه ریزی داشت و مدیران حوزه معاونت مالی و اداری در برنامه ریزی و احساس مسئولیت باید سر آمد و الگوی نظم و ترتیب برای سایر حوزه ها باشند .
وی با تاکید بر ضرورت و تداوم این جلسات بصورت ماهیانه از مسئولان خواست تا با طرح ایده ها و پیشنهادات سازنده خود ، این نشست ها را به اتاق فکر و بارش افکار مبدل کنند تا با احساس همدلی و «احساس تعهد و ما بودن » به چرخه توسعه کمی و کیفی دانشگاه یاری رسانند ..
وي ابراز اميدواري نمود : با توسعه زيرساختهاي لازم جهت ارتقاء خدمات درماني وهمچنين تاسيس رشته هاي تخصصي پزشكي و با حمايت دكتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و همگامي ساير مسئولان ارشد دانشگاه وبا همكاري اساتيد دلسوز و تلاشگر واحد پزشكي تهران بتوانيم گام هاي موثري در جهت ارتقاء و استقرار نظام تعالي استانداردها و سيستم هاي جامع مديريت كيفيت و در جهت پيشبرد اهداف مقدس دانشگاه و اعتلاي خدمات در این حوزه برداريم .

ابقاء حکم معاونت اداری و مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ