نایب قهرمانی مسابقات تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی در مسابقات استان تهران

نایب قهرمانی مسابقات تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی در مسابقات استان تهران فریدون کیوانی رئیس اداره تربیت بدنی واحد علوم پزشکی تهران از نایب قهرمانی تیم تنیس روی میز کارکنان در قسمت انفرادی مسابقات منطقه 8 در خرداد ماه سال جاری خبر داد وی گفت : تیم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به مقام دوم انفرادی مسابقات تنیس روی میز دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان تهران دست یافت.بر همین اساس در این دوره از مسابقات که به میزبانی واحد شهرقدس و با حضور 12 تیم از واحدهای : تهران پزشکی ، تهران شمال ، تهران جنوب ، شهرقدس و قیامدشت ، پرند ، شهرری و فیروزکوه ، تهران مرکزی و ملارد ، رودهن و اسلامشهر در این مسابقات به رقابت پرداختند . ، تنیس روی میز در قسمت انفرادی کارکنان این واحد توانست به کسب مقام دوم نائل شود. به گزارش روابط عمومی اردشیر صادقی از کارکنان واحد علوم پزشکی می باشد که به مدت 17 سال در بیمارستان امیرالمومنین (ع) در قست رادیولوژی به عنوان کارشناس این بخش مشغول خدمت می باشد وی در حدود 20 سال است که تنیس روی میز را بصورت حرفه ای بازی می کند صادقی گفت : این دوره از مسابقات که به میزبانی واحد شهرقدس برگزارشد ، تیم تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران توانست در مسابقات تنیس روی میز که بین واحد های دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران برگزار گردید مقام دوم انفرادی مسابقات را از آن خود نماید. وی از کلیه دست اندر کاران در واحد شهر قدس به خاطر برگزاری خوب این دوره از مسابقات تشکر نمود . در پایان سرپرست تربیت بدنی منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حسین حسن پور درویشی رئیس واحد شهرقدس و معاونین این واحد دانشگاهی به تیمهای اول تا سوم و همچنین افراد اول تا سوم مدال به رسم یادبود اهدا نمودند .وهمچنین هیئت داوران از واحد شهر قدس به خاطر برگزاری خوب این دوره از این مسابقات تقدیر وتشکر نمودند.

نایب قهرمانی مسابقات تنیس روی میز دانشگاه علوم پزشکی در مسابقات استان تهران نسخه قابل چاپ