برگزاری سمينار شناخت بيماري های ستون فقرات در واحد پزشکی تهران

دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران اعلام نمود : مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران سمينار شناخت بيماري ها و ضايعات ستون فقرات را با 9 امتياز بازآموزي 24 و 25 مهر ماه برگزار مي كند. دكتر حسام عبدالحسين پور متخصص جراحي مغز و اعصاب و عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران و دبير علمي اين سمينار طی مصاحبه ای اعلام نمود : اين سمينار دو روزه با هدف آموزش بيماري هاي ستون فقرات و كمردرد به پزشكان عمومي و نشان دادن ارزشمندي رشته جراحي مغز و اعصاب در آموزش باليني برای پزشكان وبه خصوص دانشجويان جوان بوده است. وي افزود: در اين سمينار از همكاري انجمن Neuro spine و Ao spine كشور كه از فعالترين انجمن هاي جراحي ستون فقرات كشور که در سطح دنيا شناخته شده اند، استفاده كرده ايم. دکترعبدالحسین پور در مورد گروه هاي هدف اين سمينار اظهار داشت: اين سمينار براي پزشكان عمومي و پيرا پزشكان و به خصوص دانشجويان رشته پزشكي به عنوان گروه هاي هدف در نظر گرفته شده است. در اين سمينار از تمامي متخصصين جراحي مغز و اعصاب و دستياران رشته جراحي مغز و اعصاب دانشگاه هاي مختلف دعوت شده است. وي در ادامه افزود: اعضای هیات رییسه روز اول دکتر پارسا ، دکتر عباس نژاد ، دکتر تهرانی و اعضای هیات رییسه روز دوم دکتر فخر طباطبایی ، دکتر بیرجندی ، دکتر آذر و دکتر فرجی می باشند . از دیگر سخنرانان اين سمينار هيات بورد جراحي اعصاب و جراحان مغز و اعصاب دانشگاه مشهد ، دانشگاه تهران، ايران و شهيد بهشتي و تعدادي از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران می باشند . این سمینار دکتر عبدالحسین پور در خصوص برخي از موضوعات اين سمينار اظهار داشت:‌ انواع كمردرد، روش هاي تشخيصي كمردرد، تومورهاي ستون فقرات، تومورهاي نخاع، بيماري هاي روماتولوژيك و عفوني ستون فقرات، سندرم هاي پس از اعمال و جراحي برخي از موضوع های اين سمينار هستند.

برگزاری سمينار شناخت بيماري های ستون فقرات در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ