معاون فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران " ابقاء " شد

معاون فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران " ابقاء " شد با حکمی از سوی دکتر طباطبایی صورت پذیرفت : به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، طی حکمی ازسوی دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، دکتر میر مسعود فاطمی را در مسئوليت معاون فرهنگي این واحد دانشگاهی " ابقاء " گردید در این حکم آمده : دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمهوری اسلامی ایران داشته است . واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از دانش اعضای هیات علمی مهد پرورش متخصصان و کارشناسان متعهد و کارآمد در حیطه پزشکی هستند که البته با بازنگری ساختار و استفاده از سایر ظرفیت های موجود ، زمینه ارتقای کیفی بیش از پیش توسعه امور فرهنگي دراین مجموعه عظیم علمی فراهم است . نظربه صداقت، تعهد و تجربيات جنابعالی در دانشگاه و با توجه به هماهنگی انجام شده با قائم مقام محترم ریاست عالیه دانشگاه در حوزه علوم پزشکی در مسئوليت معاون فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران " ابقاء " می گردید تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع آن در توسعه امور فرهنگي حوزه علوم پزشکی یاری فرمائید . انتظار می رود با همکاری کلیه مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه در مسیر نیل به اهداف زیر تلاش فرمائید : 1- تهیه وتنظیم برنامه های استراتژيك و عملياتي توسعه مديريت امور فرهنگي در حوزه علوم پزشکی براساس سیاستهای ابلاغی و نظارت بر اجرای آنها. 2- رسیدگی به امور فرهنگي و امور فوق برنامه واحد و بيمارستانهاي تابعه و تطبیق برنامه ها با سیاستهای ابلاغی 3- طراحی و تدوین فعالیتهای موثر برای برنامه هاي فرهنگي دانشجويان،اساتيد و كاركنان . 4- ساماندهی ويژه برنامه هاي مربوط به اموراقامه نماز، قرآن و عترت ، شعائر دینی و مراسم هاي متنوع در اعياد و ايام سوگواري. 5- نظارت و هدایت نشریات دانشجوئی و همراهي دانشجويان در راه‌اندازی نشریه هاي علمی و فرهنگی جديد. 6- تقویت بخش مشاوره دینی، خانوادگی و فرهنگی در دفاتر حوزه معاونت فرهنگي. 7- پشتيباني و نظارت مستمر بر كليه امور فرهنگي واحدهاي تابعه. امید است با عنایت خداوند متعال و استفاده از کلیه ظرفیتهای موجود ، دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان گردد . توفیق همگان را در راه اعتلای دانش از خداوند متعال خواستارم .

معاون فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران " ابقاء " شد نسخه قابل چاپ