دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در 27 خرداد ماه 1364 تاسيس گرديد . دانشگاه فعاليت خود را با رياست دكتر سيد حسن يحيوي و راه اندازي چهار رشته تحصيلي، پزشكي در مقطع دكتراي حرفه اي، پرستاري و مامايي و علوم آزمايشگاهي در مقطع كارشناسي با جذب 376 دانشجو آغاز كرد و در حال حاضر با بيش از 11000 دانشجو ، داراي 5 دانشكده مصوب گروه علوم پزشكي شامل دانشکده های: پزشکی، پیراپزشکی، زیست شناسی، بهداشت و پرستاری و مامایی در مقاطع تحصيلي دكتراي حرفه اي، كارشناسي ارشد، كارشناسي پيوسته، كارشناسي نا پيوسته و كارداني ميباشد.
      تبریک به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

27 خرداد سالروز تاسیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی
به گزارش روابط عمومی : دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در 27 خرداد ماه 1364 تاسيس گرديد .
از فروردين ماه 1386 واحد پزشكي تهران با رياست دكتر احمد فيروزان فوق تخصص کلیه همچنان با هدف توسعه كمي و كيفي به فعاليت خود ادامه ميدهد . كوشش در جذب بيشتر هيات علمي، ارتقاء كيفيت آموزشي به ويژه در بيمارستانها ، فعال سازي مركز توسعه آموزشEDC ، تاسيس و راه اندازي رشته هاي جديد، تجهيز بيمارستان ها، احداث بيمارستان فوق تخصصي مدرن بوعلي با 240 تخت در محوطه و زمين فعلي بيمارستان، راه اندازي مركز تحقيقات علوم پزشكي و پيگيري و تعميق مسائل فرهنگي در راس اموري است كه در حال حاضر در واحد پزشكي تهران مورد توجه ميباشد .
آذر ماه سال 1391 با ریاست دكتر شاهرخ رامين جراح و متخصص بیماریهای چشم و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي است . دكتر رامين همچنين داراي سوابق اجرایی و مدیریتی مفيدي از جمله قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سابقه نمايندگي در مجلس شوراي اسلامي مي باشد .
اسفند ماه 1392 دكترسید محمود طباطبائی چهره ماندگار جراحی مغز و اعصاب و استاد جراحی اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، مشاور وزیربهداشت در امور بیمارستانهای خصوصی کشور و رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حکمی از سوی حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ریاست جدید واحد علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی منصوب و سکان واحد پزشکی تهران را به دست گرفت .
دکتر سید محمود طباطبائی اهل گرمسارو متولد 1321 است . وی پس از طی تحصیلات ابتدایی و دبیرستان در زادگاهش به تهران آمد و از آنجا که سال اول در کنکوردانشکده پزشکی پذیرفته نشد . به خدمت سربازی رفت . سال 1344 در کنکور دانشکده پزشکی دانشگاه تبریز قبول شد و در سال 1351 مدرک پزشکی عمومی خود را کسب کرد .دوره خارج از مرکز را به مدت 2 سال در شهرستان مرزی آستارا گذراند و در سال 1353 دوره تخصصی جراحی مغز و اعصاب را در مرکز پزشکی شهدای تجریش آغاز کرد و پس از آن یک دوره کوتاه مدت تخصصی را در جراحی میکروسکوپی در دانشکده جان هاپکینز امریکا که آن موقع با بیمارستان شهدای تجریش قرار داد تبادل دانشجو و استاد داشت ، گذراند و سال 1357 هم در امتحانات برد تخصصی جراحی مغز و اعصاب شرکت و رتبه اول را کسب کرد. شایان ذکر است : دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران دارای سه بیمارستان و یک درمانگاه می باشد که مختصری از تاریخچه این مراکز آموزشی را در زیر می خوانید
بیمارستان امیرالمومنین (ع) : این بيمارستان 220 تختخوابي از قديمي ترين بيمارستان هاي دانشگاه آزاد اسلامي است . اين بيمارستان در سال 1359 تاسيس گرديده و يكي از فعال ترين بيمارستان هاي منطقه جنوب تهران به مساحت 5854 متر مربع و 7470 متر مربع بناي مفيد است . بيمارستان اميرالمومنين(ع) داراي بخش هاي تخصصي سي سي يو، پست سي سي يو، داخلي ، ارتوپدي ، ارولوژي ، زنان و زايمان ، گوش و حلق و بيني ، چشم پزشكي ، عفوني و پوست است ، كه بيش از 40 پزشك متخصص و فوق تخصص در خدمت آموزش دانشجويان و ارايه خدمات به مردم منطقه است.
بيمارستان بوعلي : با 240 تخت مصوب و 67 هزار متر مربع وسعت ٬ بزرگترين بيمارستان شرق تهران محسوب ميشود . اين بيمارستان يكي از مراگز دانشگاهي كشور است كه تمامي خدمات درماني مستقيما زير نظر پزشكان متخصص ٬ براي بيماران انجام ميشود و با تمامي بيمه هاي جاري شامل تامين اجتماعي خدمات درماني ارتش و بيمه بستري شهري قرارداد دارد . در اين بيمارستان تمامي اعمال جراحي عمومي و تخصصبي از جمله : اعمال لاپاراسكوپي ،جراحي هاي آندوسكوپي سينوس ، ستون مهره ها ، ديسك ،تومور هاي مغزي ، چشم ( كاتاراكت ) ،ارتوپدي و تصحيح شكستگي ها ، سنگ كليه ، فك و صورت ، زيبايي بيني ، سزارين ،ترك اعتياد زير بيهوشي انجام ميشود . اورژانس بيمارتان بوعلي به طور شبانه روزي با حضور متخصصان مقيم آماده ارائه خدمات هستند .
بيمارستان 100 تخت خوابي جواهري به مساحت 3000 متر مربع و 3600 متر مربع بناي مفيد داراي بخش هاي قلب ٬ سي سي يو ٬ زنان و زايمان ٬ جراحي ٬ پوست ٬ آزمايشگاه ٬ راديولوژي ٬ سونوگرافي ٬ داروخانه و اورژانس مجهز و اتاق هاي خصوصي و عمومي بوده كه در خدمت مردم منطقه و كليه بيمه شدگان ميباشد . بيمارستان جواهري ٬ بيمارستان تخصصي آموزشي درماني ميباشد .
در مانگاه تخصصي قدس واقع در شهرك قدس به مساحت 4129 مترمربع زمين و 1077 متر مربع بناي مفيد كه دارا ي درمانگاه هاي تخصصي اطفال، زنان ، داخلي ، جراحي، قلب و عروق ، گوش وحلق و بيني ، چشم پزشكي ارولوژي و آزمايشگاه مي باشد كه در نوع خود در منطقه بي نظير است ، درمانگاه قدس از سال 1372 شروع بكار نموده و در طي نزديك به دو دهه فعاليت خود به ارائه خدمات درماني و بهداشتي به مردم منطقه مشغول بوده است . وضعيت موجود درمانگاه قدس حاصل تلاش چندين ساله اين مركز در جهت ارتقاء كيفي و كمي خدمات درماني مي باشد درمانگاه هاي فعال در این مرکز شامل : گوش و حلق و بيني ، ارتوپدي . زنان ، پوست ، روانپزشكي ، اعصاب و روان ، كودكان ، عفوني ، داخلي ، عمومي ، ارولوژي ، جراحي ، دندانپزشكي
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران سالروز تاسیس این واحد دانشگاهی را به روسا ، معاونین ، اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان تبریک گفته و 29سال تلاش بیدریغ همکاران را ارج می نهد .

تبریک به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نسخه قابل چاپ