دکتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران طی گفتگویی از برگزیده شدن اساتید عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی به عنوان شایستگان تقدیر بیست و هفتمین جایزه کتاب فصل با عنوان کتاب مبانی ریخت شناسی سلولی بافت‌ها: عمومی و اختصاصی، تألیف دکتر سیمین فاضلی پور و دکتر عباس شكور در بخش علوم كاربردی حیطه علوم پزشکی جایزه کتاب فصل را به خود اختصاص دادند .

دکتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران طی گفتگویی از برگزیده شدن اساتید عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی به عنوان شایستگان تقدیر بیست و هفتمین جایزه کتاب فصل خبر داد .
وی گفت : این کتاب که با عنوان مبانی ریخت شناسی سلولی بافت‌ها: عمومی و اختصاصی، تألیف دکتر سیمین فاضلی پور و دکتر عباس شكور در بخش علوم كاربردی حیطه علوم پزشکی جایزه کتاب فصل را به خود اختصاص داد .
دکتر افتخار بیان داشت : جایزه کتاب فصل هر سال با هدف حمایت از کتاب‌های برتر و تشویق محققان، مولفان، مترجمان و مصحهان متعهد و شایسته کشور برگزار می‌شود ، همچنین ارتقای فرهنگ، دانش و پیشبرد فرهنگ کتابخوانی در کشور از دیگر اهداف برگزاری دوره‌های مختلف جایزه کتاب فصل به شمار می‌آید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود : بیست و هفتمین دوره جایزه کتاب فصل فرصت مغتنمی برای دیدار اهل قلم و بزرگداشت پدیدآورندگان آثار برگزیده و نکوداشت صاحبان آثار شایسته‌ تجلیل را فراهم خواهد کرد و میزبان اهل قلم، فرهیختگان و علاقه‌مندان به کتاب خواهد بود.
دکتر سیمین فاضلی پور و دکتر عباس شکور از اعضای هیات علمی واحد علوم پزشکی و از مولفان کتاب فوق طی گفتگویی اعلام نمودند : یکبار دیگر شکرگزار درگاه خداوند هستیم که توانستیم با اندوخته های علمی سالهای گذشته و بهره جوئی از دستاوردهای تجربی و علمی نوین ، در حد توان مجموعه ای را فراهم آوریم که برای بسیاری از دانشجویان پزشکی و پیرا پزشکی مثمر ثمر بوده و بتواند گره گشای برخی از اشکالات آنها باشد.
کتاب مبانی ریخت شناسی سلولی بافت ها که از مدتها قبل برنامه ریزی آن صورت گرفته ،قابل استفاده برای بسیاری از دانش پژوهان علوم زیستی ، گروه های پزشکی، مامائی و علوم آزمایشگاهی است که درس بافت شناسی را می گذرانند . از ویژه گیهای این کتاب نگارش به زبان ساده ، تهیه عکس های میکروسکوپی که از لام های تهیه شده در آزمایشگاه بافت شناسی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شده و بهره جوئی از آخرین دستاورد های نوین علم بافت شناسی است که توسط داوران محترم جشنواره بیست و هفتمین کتاب فصل بعنوان کتابی واجد اعتبار علمی وشایسته تقدیر شناخته شده . لازم به ذکر است که نشر حیدری در چاپ این کتاب نهایت دقت را از نظر مرغوبیت کاغذ و وضوح عکس ها بکار برده است . امید است دسترسی و توفیق مطالعه دانشجویان بار علمی افزوده ای را در ذخایر علمی آنان فراهم نماید.
به گزارش روابط عمومی : دکتر سیمین فاضلی پور عضو هیات علمی گروه علوم تشریحی واحد پرشکی تهران وی دارای مدرک دکتری تخصصی علوم تشریحی می باشد ، که از سال 1380 در این واحد خدمات ارزنده ای را ارائه داده است .
از دیگر تالیفات این استاد می توان به کتب کالبد شناسی عمومی ، اطلس بافت شناسی ، واژه نامه علوم تشریح و بافت شناسی عملی و همچنین ترجمه بافت شناسی پایه در سه دوره و مبانی ریخت شناسی سلولی بافت ها و مروری بر بافت شناسی است .
همچنین در ادامه این مبحث دکتر عباس شکور استاد پیشکسوت و نام آشنای واحد پزشکی تهران و از بنیانگذاران واحد علوم پزشکی و دندانپزشکی بوده است و همچنین سالها در دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران همکاری داشته اند . دارای تالیفات بیشماری چون مروری بر آسیب شناسی ، مروری بر جنین شناسی ، مروری بر بافت شناسی سلولی و مولکولی و ترجمه های این استاد برجسته می توان چنین برشمرد : ترجمه کتاب جنین شناسی لانگمن از چاپ سوم تا دوازدهم این کتاب هر چهار سال یکبار به چاپ می رسد ، ترجمه کتاب آسیب شناسی رابینز اختصاصی و عمومی که تا به حال سه مرتبه در سالهای مختلف ترجمه شده است و ترجمه کتاب سیناپس اندرسن عمومی و اختصاصی .
بر اساس همین گزارش : سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر ارشاد در این مراسم با بیان اینکه کتاب فصل را گاهی می‌توان با انتظارات حداقلی دید ، تکریم پدیدآورندگان و تقدیر انسانی از زحمات که پدیدآورنده برای آفرینش یک اثر خوب و برتر کشیده است، اظهار داشت: می‌توان سطح این انتظارات را بالاتر و جشنواره‌های کتاب را در افق هندسه کتاب و مهندسی کتاب دید. اگر این سخن درست و حق را از رهبر انقلاب شنیده باشیم که بارها مورد یادآوری قرار گرفته است مبنی بر اینکه کتاب مادر تمدن‌سازی است یعنی تمدن‌ها با کتاب آغاز می‌شوند خواهیم فهمید که پرونده تمدن‌ها با کتاب باز می‌شود. و نگاه به کتاب از زاویه یک مسئول عادی فرهنگی خارج می‌شود و به ترتیب بالاتر از آن ارتقاء می‌یابد چرا که کتاب‌ها تمدن‌سازی می‌کنند و شاخصه اوج تمدن به شمار می‌روند.
این مقام مسئول ضمن تاکید بر این مهم که اگر چنین نگاهی به عرصه کتاب داشته باشیم مهندسی کتاب اهمیت بسیاری در حوزه تمدن‌سازی، آفرینش و بازآفرینی تمدنی پیدا می‌کند، افزود: باید کتاب را با اضلاع ششگانه‌اش بشناسیم یعنی پدید آورنده، ناشر، اطلاع‌رسانی، تبلیغ و ترویج، توزیع و مصرف، مخاطب، جشنواره‌های کتاب باید بتوانند ما را به این اضلاع ششگانه نزدیک کنند.
بر اساس همین گزارش آیین اختتامیه بیست و هفتمین دوره جایزه کتاب فصل با حضور معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد، مدیرعامل موسسه خانه کتاب، دبیر علمی جایزه و جمعی از نویسندگان و فرهیختگان در سالن اجتماعات پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار شد.
و در مجموع این بیست و هفتمین دوره 110 هزار و 445 اثر مورد ارزیابی قرار گرفت که 109 هزار اثر منتخب شناخته شده است. از این میان 475 اثر برگزیده و 644 اثر شایسته تقدیر شناخته شدند. در دوره بیست و هفتم نیز 3986 اثر ارزیابی شد که 1198 اثر به مرحله دوم راه یافتند در نهایت 7 عنوان برگزیده و 22 عنوان شایسته تقدیر شناخته شدند.

اساتید عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به عنوان شایستگان تقدیر بیست و هفتمین جایزه کتاب فصل دوره پائیز نسخه قابل چاپ