انتصاب ریاست جدید بیمارستان امیر المومنین (ع)

با حضور دکتر سید محمود طباطبایی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی صورت پذیرفت :
طی حکمی از سوی دکتر سید محمود طباطبایی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی دکتر فرهاد سرابندی به عنوان ریاست جدید بیمارستان امیر المومنین (ع) منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ، این معارفه صبح امروز شنبه هفتم تیر ماه با حضور دکتر سید محمود طباطبایی ریاست دانشگاه ، دكتر علي سلگي مشاور اجرائی واحد علوم پزشکی ، دكتر سيّدعلي ابطحي رييس مركز توسعه‌ي خدمات سلامت ، دکتر ملک افضلی مشاور عالی ریاست واحد درحوزه تحقیقات ، دكتر رامین خطيب سمناني رئيس اسبق بيمارستان اميرالمومنين (ع )،دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي ،دكتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوري ، دکتر اباسط میرزایی معاون مالی اداری و دکتر فرهاد سرابندي رئیس جدید بیمارستان برگزار شد.
در این حکم آمده است :
دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمهوری اسلامی ایران داشته است . واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از دانش اعضای هیات علمی مهد پرورش متخصصان و کارشناسان متعهد و کارآمد در حیطه پزشکی مي باشند که البته با بازنگری ساختار و استفاده از سایر ظرفیت های موجود ، زمینه ارتقای کیفی بیش از پیش آموزش ، پژوهش و ارتقاء خدمات بيمارستاني دراین مجموعه عظیم علمی فراهم است .
نظر به تعهد و تجربیات گرانقدر جنابعالی و با توجه به هماهنگی انجام شده با قائم مقام محترم ریاست عالیه دانشگاه در حوزه علوم پزشکی بعنوان رئيس بيمارستان حضرت اميرالمومنين (ع) منصوب می گردید تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع آن در توسعه مديريت و منابع بيمارستاني یاری فرمائید .
انتظار می رود با همکاری کلیه مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه در مسیر نیل به اهداف زیر تلاش فرمائید :
1- تهیه و تنظیم برنامه های استراتژيك و عملياتي بيمارستان براساس سیاستهای ابلاغی و نظارت بر اجرای آنها.
2- برنامه ريزي متعالي در امورآموزشی، خدمات درماني وپژوهشي اعضاي هيات علمي و دانشجويان .
3- طراحی و تدوین فعالیتهای موثر جهت بهبود وضعيت اقتصادي و تامين منابع مالي براي بيمارستان .
4- توجه جدی به سیاستهای توسعه مديريت و منابع و هماهنگي با حوزه عمراني دانشگاه در جهت اصلاح ساختار فيزيكي بيمارستان.
5- تدوين چارت سازماني جديد بيمارستان مطابق با استانداردهاي موجود. 6- استقرار نظام نوين مالي در بيمارستان (حسابداري تعهدي).
7- تدوين برنامه اي جامع جهت اجرايي نمودن بودجه ريزي عملياتي در بيمارستان. 8- توجه جدی به سیاستهای توسعه آموزش پزشکی درمقاطع تحصیلات تکمیلی بخصوص دوره هاي دستیاری.
9- استقرار مدلهاي تعالي مديريت در بيمارستان.
امید است با عنایت خداوند متعال و استفاده از کلیه ظرفیتهای موجود ، دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان گردد . توفیق همگان را در راه اعتلای دانش از خداوند متعال خواستارم
شایان ذکر است : بيمارستان 220 تخت خوابي حضرت امير المونين ( ع ) از قديمي ترين بيمارستان هاي دانشگاه آزاد اسلامي است . اين بيمارستان در سال 1359 تاسيس گرديده و يكي از فعال ترين بيمارستان هاي منطقه جنوب تهران به مساحت 5854 متر مربع و 7470 متر مربع بناي مفيد است .
بيمارستان امير المومنين داراي بخش هاي تخصصي سي سي يو ٬ داخلي ٬ ارتوپدي ٬ ارولوژي ٬ زنان و زايمان ٬ گوش و حلق و بيني ٬ چشم پزشكي ٬ عفوني و پوست است كه با بيش از 40 پزشك متخصص و فوق تخصص در خدمت آموزش دانشجويان و ارائه خدمات به مردم منطقه است .
ا

انتصاب ریاست جدید بیمارستان امیر المومنین (ع) نسخه قابل چاپ