متن کامل مصاحبه دکتر سید مهدی رییس بیمارستان بوعلی

رییس بیمارستان بوعلی واحد پزشکی تهران در گفت و گوی اختصاصی: آموزش پزشک عمومی در دانشگاه آزاد با کیفیت بالا صورت می گیرد رییس بیمارستان بوعلی گفت:آموزش پزشک عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی با کیفیت بسیار بالا صورت می گیرد. دکترسید احمد سیدمهدی در گفت و گوی دلیل اثبات این ادعا را ارتباط مستقیم اساتید با دانشجویان و نبودن رده های میانی آموزش پذیر مانند دستیار بین استاد و دانشجو دانست و افزود: در این واحد دانشگاهی دانشجویان به طور مستقیم با اساتید خود ارتباط دارند و از تجربیات آنها استفاده می کنند واین ارتباط تنگاتنگ آموزش پزشکی بسیار ارزشمند است . رییس بیمارستان بوعلی تابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ،هدف دانشگاه آزاد اسلامی از در اختیار گرفتن چندین بیمارستان را آموزش و تحقیقات پزشکی و خدمات رسانی دانست و گفت: کلاس های آموزشی دانشجویان ، کنفرانس های دوره ای، معرفی بیماران مهم و دوره های بازآموزی پزشکی از فعالیتهای آموزشی این بیمارستان ها می باشد. سید مهدی خاطرنشان کرد: تاکنون اساتید این بیمارستان به نتایج تحقیقاتی ارزشمندی دست یافته اند و با نام ایران عزیز و دانشگاه آزاد اسلامی ومرکز آمزشی درمانی بوعلی در مجامع جهانی ارایه داده اند. ** تاکنون بیش از 50 مقاله علمی توسط اساتید بیمارستان بوعلی در مجلات داخلی و خارجی چاپ شده است وی افزود: ارائه مقالات این مرکز و سایر اساتید واحد پزشکی تهران به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی موجب حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت های پژوهشی واحد پزشکی شد و بودجه ای جهت ایجاد و تجهیز مرکز پژوهش در واحد و بیمارستانهای تابعه اختصاص داده شد . دکتر سید مهدی افزود:مرکز پژوهشهای بیمارستان بوعلی زیر نظر مرکز پژوهشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران فعال شده است . رییس بیمارستان بوعلی گفت: برنامه اصلی توسعه مرکز، ایجاد یک بیمارستان 420 تختخوابی در شمال شرقی زمین بیمارستان بوعلی است که این بیمارستان به یاری خداوند متعال یک مرکز آموزش – درمانی – پژهشی و تحقیقاتی پیشرفته خواهد شد. وی درخصوص طرح های در دست انجام بیمارستان به افتتاح بخش آنژیوگرافی قلب و بخش دیالیز اشاره کرد و گفت بخشهای جراحی قلب باز و CT Scan نیز تا پایان سال 1387 افتتاح می شود. رییس بیمارستان بوعلی درخصوص خدماتی پزشکی که در این مرکز انجام میشود به وجود انواع رشته های تخصصی و فوق تخصصی داخلی از جمله غدد، روماتولوژی، خون و انکولوژی، ریه و نفرولوژی . عفونی ، اعصاب و روان پزشکی وقلب و رشته های جراحی اعصاب، جراحی عمومی، جراحی زنان و زایمان و نازایی،ارتوپدی ، اورولوژی جراحی فک و صورت وجراحی گوش و حلق و بینی و نیز خدمات جانبی مانند دندانپزشکی فیزیوتراپی، طب فیزیکی، پاتولوژی، آزمایشگاه، پاراکلینیک شنوایی سنجی اشاره کرد. این مرکز پذیرای کلیه بیماران بیمه شده تامین اجتماعی ، خدمات درمانی ، ارتش و نیروهای مسلح و حتی بیمه بستری شهری برای افراد فاقد هرگونه بیمه است. همچنین با ارائه سرویس ویژه پذیرای بیمه های مکمل دانشگاه آزاد اسلامی و بیمه دانا است. خدمات بیمارستان بوعلی به بیماران بیمه شده سازمان تامین اجتماعی ماهیانه بالغ بر 100میلیون تومان استوی در ادامه گفت و گو با ایسکانیوز خاطرنشان کرد: بوعلی بعد از بیمارستان امام حسین (ع) بزرگترین بیمارستان شرق تهران است که بیماران بیمه شده تامین اجتماعی را پذیرش می دهد و ماهیانه به بیش از 350 بیمار تامین اجتماعی به صورت بستری و بیش از هشت هزار بیمار سرپایی از تامین اجتماعی ارایه خدمات می کند و خدمات بیمارستان بوعلی به بیماران بیمه شده سازمان تامین اجتماعی ماهیانه بالغ بر 100میلیون تومان است. وی گفت: در بیمارستان بوعلی کلیه خدمات درمانی توسط متخصصین و اعضای هیات علمی به طور مستقیم انجام میشود در حالی که در دیگر بیمارستانهای آموزشی با تعرفه دولتی دستیارها فعالیت می نمایند. این امر رضایت مندی مراجعین را به همراه داشته است. سید مهدی خاطرنشان کرد: حجم مراجعین بسیار زیاد است و در حال حاضر به طور متوسط ماهیانه شش هزار بیمار درمانگاهی و شش هزار بیمار به اورژانس مراجعه می کنند و این مرکز توانایی ارائه خدمات به تعداد کثیری از مردم محروم منطقه را دارد . سید مهدی افزود: بهترین آموزش پزشک عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی است و دلیل اثبات این ادعا، نبودن رده های میانی مانند رزیدنت و دستیار بین استاد و دانشجو است و دانشجویان به طور مستقیم با اساتید خود ارتباط دارند و از تجربیات آنها به صورت مستقیم استفاده می کنند که مشابه این نظام آموزشی کمتر دیده می شود. وی افزود: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه در خاورمیانه است و تاکید دکتر جاسبی این است که به ارتقاع سطح کیفت این دانشگاه پرداخته شود تا همانند کمیت آن در بالاترین سطح خاورمیانه قرارگیرد. در این خصوص پنج درصد بودجه دانشگاه برای ایجاد مراکز تحقیقاتی و پژوهشی اختصاص داده شده است. رییس بیمارستان بوعلی گفت: کسانی که در دانشگاه سراسری به هر دلیلی پذیرش نشدند با هزینه بسیار پایین تر از تحصیل در کشور های خارج حتی کمتر از هزینه دبیرستانهای غیر انتفاعی داخل شهر تهران !! در دانشگاه آزاد تحصیل می کنند و تعداد زیادی از فارغ تحصیلان رشته پزشکی با رتبه های عالی وارد دوره های تخصصی می شوند و در کشور خود می مانند و به ارائه خدمت به جامعه خود می پردازند و در مدت تحصیل درکنار والدین هستند و از حمایتهای آنها برخوردارند و دچار دوگانگی فرهنگی و مشکلات تحصیل در خارج آن هم برای مدت طولانی آموزش پزشکی نمی شوند که این از نظر اقتصادی و فرهنگی خدمتی بی نهایت بزرگ است. وی افرود: دانشگاه آزاد فاقد بودجه دولتی است در حالیکه بار درمان را بدوش می کشد و با تعرفه دولتی ارائه خدمات می کند و باید هزینه احداث بیمارستان و تجهیزان را نیز بپردازد.

متن کامل مصاحبه دکتر سید مهدی رییس بیمارستان بوعلی نسخه قابل چاپ