جدول زمان بندي مصاحبه 11 رشتۀ دكتري تخصصي (PHD) دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد

دکتر علوي فاضل با اعلام این خبر كه جدول زمانبندي 11 رشته دكتري تخصصي (PHD) بر روي سايت www.azmoon.net قرار گرفت به روابط عمومی مركز آزمون گفت: زمان مصاحبه 11 رشته دكتري تخصصي اعلام شد و دعوت شدگان مي توانند با مراجعه به سايت از زمان دقيق مصاحبه خود آگاه شوند.
وي در ادامه افزود: با اعلام مصاحبه اين 11 رشته، جدول زمانبندي كليه رشته هاي دكتري تخصصي اعلام شده است؛ به غير از رشتۀ الهيات و معارف اسلامي-فقه و مباني حقوق اسلامي كه زمان برگزاري مصاحبه آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
رييس مركز آزمون در خصوص مدارك موردنياز براي زمان مصاحبه گفت: دعوت شدگان مي بايست پايان نامه تحصيلي دوره كارشناسي ارشد، مدارك و سوابق علمي پژوهشي خود شامل: پروژه، مقاله، ترجمه و تأليف را در زمينه رشته خود به همراه داشته باشند تا اساتيد بتوانند وضعيت هر فرد را با توجه به سوابق مورد بررسي قرار دهند.
علوي فاضل افزود: با توجه به اينكه دعوت متقاضيان بدون آزمون براساس معدل و نمره پايان نامه ملاك عمل قرار گرفته است، چنانچه در بين معدل و نمره پايان نامه زمان ثبت نام و زمان مصاحبه فرد مغايرتي وجود داشته باشد، مطابق ضوابط برخورد خواهد شد.
وي در پايان گفت: در صورتيكه هر دعوت شده به مصاحبه با سوال يا ابهامي مواجه شد مي تواند با مراجعه به سايت www.pubr-azmoon.com و با مطرح كردن سوال خود در قسمت پرسش و پاسخ از نظر كارشناسان روابط عمومي مركز آزمون در اسرع وقت بهره مند شود.
روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون

جدول زمان بندي مصاحبه 11 رشتۀ دكتري تخصصي (PHD) دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد نسخه قابل چاپ