کارگاه های فصل تابستان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی

کمیته تحقيقات دانشجویی برگزار مي كند :
دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه های فصل تابستان 1393ویژه دانشجویان عضو این باشگاه و کمیته در محل سالن EDC خبرداد.
خاکپور درباره اهداف و نحوه برگزاری این گارگاه علمی گفت: با توجه به ضرورت روز افزون پژوهش و فناوری همچنین تحقیقات کاربردی در حیطه علوم پزشکی ، این کارگاهها با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی-پژوهشی و ISI بر پا شده است.
وی در ادامه مباحث کارگاههای فصل تابستان را اینچنین اشاره نمود : روش تحقیق ، جستجو در اینترنت ، پروپوزال نویسی و مقاله نویسی
وی خاطر نشان کرد : با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت کمیته تحقیقات دانشجویی و با همکاری مشاور ریاست دانشگاه در تابستان سال جاری کارگاه های پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد.
خاكپور در پايان اين گزارش افزود : براي شركت كنندگان از سوي این واحد دانشگاهی گواهينامه اعطا مي گردد . همچنين دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي وكسب اطلاعات بيشتر جهت عضویت در این باشگاه و کمیته مربوطه در سايت واحد علوم پزشكي تهران به آدرس اينترنتي زير مراجعه نمايند .http://www.iautmu.ac.ir

کارگاه های فصل تابستان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ