برپایی کارگاه آشنایی با روش های جستجو در اینترنت

دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه جستجو در اینترنت به همت این کمیته در تاریخ 11 تیر ماه سال 1393 در محل سالن EDC خبرداد. سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی گفت : این کارگاه از کارگاه های فصل تابستان 1393ویژه دانشجویان عضو کمیته تشکیل شده است و دانشجویان شرکت کننده علاوه بر یادگیری اصول اولیه روش های جستجو در اینترنت، به بحث پیرامون تکنیک های ابتدایی و توضیحاتی در مورد منابع جستجو در اینترنت پرداختند وی در ادامه بیان داشت : مدرس این کارگاه آموزشی احسان جانقلی دانشجوی سال ششم رشته پزشکی، عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان بوده است که با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی-پژوهشی و ISI بر پا شده است . دکتر خاکپور در ادامه اعلام نمود : با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت این کمیته در تابستان سال جاری بصورت هفتگی کارگاه های پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد. دوره های آموزشی مزبور به منظور آگاهی و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان علاقمند و مستعد در رشته های مختلف علوم پزشکی در محل EDC و از ساعت دوازده تا پنج بعد از ظهر تشکیل می گردد و برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد. دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی اطلاع از شرایط عضویت و کسب اطلاعات بیشتر، به سایت واحد پزشکی تهران با آدرس http://www.iautmu.ac.ir مراجعه نمایند.

برپایی کارگاه آشنایی با روش های جستجو در اینترنت نسخه قابل چاپ