دکتر سید حسن مقدم نیا رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی طی گزارشی از عضویت دکتر بهزاد پوپک هیات علمی و رئیس اسبق این دانشکده در کمیته فناوری های آزمایشگاه (IVD) خبر داد .

در پیام وی آمده : با احترام ،بدینوسیله عضویت جنابعالی را در کمیته فناوری های آزمایشگاه (IVD) که توسط ریاست محترم توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر حمید رضا خرم خورشید صادر گردیده است، تبریک عرض نموده و توفیقات هر چه بیشتر شما را در کلیه جهات آموزشی ، پژوهشی عرصه سلامت در دانشگاه ، وزارت و سایر مراکز مرتبط از درگاه حضرت ربوبی و حضرت ولی ا... الاعظم (عج) خواستارم .
به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشکی : وسایل پزشکی (IVD) طیف وسیعی از وسایل از یک لام ساده تا آنالیزرهای پیچده ای همچون کمی لومینسانس آنالایزر و فلوسایتومتر را شامل می گردند . نقش وسایل پزشکی(IVD) اعم از دستگاهها ، وسائل و مواد کنترل همچون کالیبراتورها استانداردها ، در ارائه یک پاسخ قابل اطمینان توسط آزمایشگاه تشخیص طبی به پزشک و مراکز درمانی بر هیچکس پوشیده نیست در واقع کیفیت این ابزار یکی از مهمترین عناصر تاثیر گذار در پاسخ آزمایشها بر روی نمونه انسانی است . بنابراین جزء لاینفک بخشی بهداشت ،سلامت و درمان جامعه است .
در کشور ما هم خصوصا در سالهای اخیر مبالغ زیادی صرف خرید وسایل آزمایشگاهی پیشرفته گردیده که اگر بصورت علمی و برنامه ریزی شده کنترل نشوند بازدهی لازم را نخواهند داشت و چه بسا تاثیرات مخربی بر سلامت جامعه داشته باشند .
لذا برای حفظ سرمایه های ملی و استفاده بهینه از آنها تدوین ضوابط و مقررات علمی و کار آمد در زمینه تجهیزات پزشکی IVD ضروری است . بنا به تجارب کشورهای توسعه یافته اولین قدم در مسیر چنین قوانینی طبقه بندی تجهیزات پزشکی بر اساس ریسک آنها و تدوین ضوابط بر مبنای این طبقه بندی و متناسب با هر دسته از تجهیزات پزشکی آزمایشگاهی تشخیص طبی است .

هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران عضو کمیته فناوری های آزمایشگاه (IVD) شد نسخه قابل چاپ