برگزاری کارگاه روش تحقیق در واحد علوم پزشکی تهران

زير نظر معاونت پژوهشی و با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برپا شد :
دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه روش تحقیق به همت کمیته تحقیقات دانشجویی و با حضور كليه دانشجويان عضو این کمیته در تیر ماه سال جاری در سالن EDC خبرداد.
رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی این واحد دانشگاهی در باره اهداف و نحوه برگزاري اين كارگاه علمي گفت : این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان ، مشورت با یکدیگر درباره ایده پژوهشی ، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی – پژوهشی و ISI ، شناسایی تیم پژوهشی و نیز کسب مهارت در انجام طرحهای پژوهشی بر پا شد ه است سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی بیان داشت: مدرس این کارگاه آموزشی احسان جانقلی دانشجوی سال ششم رشته پزشکی، عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی می باشد.
دکتر خاکپور در ادامه افزود دوره های آموزشی تابستان سال جاری بصورت هفتگی در رشته های مختلف علوم پزشکی در محل EDC و از ساعت دوازده تا پنج بعد از ظهر تشکیل می گردد و برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی این واحد دانشگاهی گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد.
دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی اطلاع از شرایط عضویت و کسب اطلاعات بیشتر، به سایت واحد علوم پزشکی تهران با آدرس http://www.iautmu.ac.ir مراجعه نمایند.

برگزاری کارگاه روش تحقیق در واحد علوم پزشکی تهران نسخه قابل چاپ