دکتر علی سلگی مشاور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان از اعلام زمان ملاقات حضوری و ارتباط مستقیم اعضای هیات علمی واحد با دکتر سید محمود طباطبایی رئیس این مرکز دانشگاهی خبر داد .
وی گفت : اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توجه فرمایند زمان ملاقات حضوری و عمومی دکتر طباطبایی رئیس واحد روزهای دوشنبه صبح با تعیین وقت قبلی و از طریق تلفن امکان پذیر می باشد .
مشاور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی همچنین خاطر نشان کرد : این اعضاء می توانند جهت ملاقات حضوری با دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی این واحد دانشگاهی روزهای چهارشنبه با تعیین وقت قبلی از طریق تلفن ارتباط برقرار نمایند .
گفتنی است : دفاتر ریاست واحد و معاونت آموزشی از ساعت 30/7 الی 17 آماده پاسخگویی به مراجعین محترم می باشد .
شماره تلفن دفتر ریاست واحد : 81-22004780
شماره تلفن دفتر معاونت آموزشی : 22008067
روابط عمومی واحد علوم پزشکی تهران

اعلام زمان ملاقات اعضای هیات علمی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ