بازدید دکتر میرزاده و دکتر لاریجانی از بیمارستان بوعلی دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر باقر لاریجانی، قائم مقام ایشان در علوم پزشکی صبح امروز از بخش های مختلف بیمارستان بوعلی بازدید کردند. به گزارش واحد روابط‌ عمومی و اطلاع‌رسانی - دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر باقر لاریجانی، قائم مقام ایشان در علوم پزشکی صبح امروز سه شنبه 17 تیر ماه سال جاری به همراه دکتر علیرضا مصداقی‌نیا، معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید علی ابطحي، رئیس مرکز خدمات سلامت حوزه پزشكي، دكتر سید محمود طباطبایی، رئیس واحد پزشکی تهران، دکتر احسانی، معاون اجرایی رئیس دانشگاه، دکترمحمد تقی طباطبایی، رئیس مرکز روابط‌عمومی دانشگاه و دکتر خلیلی رئیس بیمارستان بوعلی از بخش های مختلف بیمارستان بوعلی : بخش جراحی زنان و مردان، بخش دیالیز، پاویون انترن بانوان و آقایان، بخش CIS، ژنراتورها و تجهیزات برق و همچنین آشپزخانه بیمارستان بازدید به عمل آوردند. رییس دانشگاه آزاد اسلامی در نشست با مسئولین واحد علوم پزشکی و بیمارستان بوعلی با بیان اینکه دانشگاه آزاد 30 بیمارستان دارد که در حال حاضر 11 بیمارستان آن فعال است، گفت: بیمارستان بوعلی با وجود لطمه‌هایی که در دوره های قبلی به آن وارد شده با این حال توانسته پیشرفت‌های خوبی داشته باشد و به حیات خود ادامه دهد و به این موفقیت دست پیدا کند و به زودی نیز سایر بیمارستان‌های دانشگاه راه‌اندازی خواهند شد تا دانشگاه آزاد بیش از پیش در ارائه خدمات سلامت به مردم گام بردارد. دکتر حمید میرزاده در بازدید از بخش های بیمارستان بوعلی اظهار کرد: خوشحالم که از این بیمارستان دیدن کردم و با کمبودها و چالش های آن آشنا شدم که یکی از چالش‌های اصلی مسائل مالی است که امیدواریم تا چهار پنج سال آینده بتوانیم به وضع مالی دانشگاه آزاد و حوزه علوم پزشکی با راه حل های جدید سر و سامان دهیم. از مهرماه سال 92 که دانشگاه آزاد را تحویل گرفتم، خزانه‌دار حدود 2 هزار و 350 میلیارد تومان کسری بودجه را به من اعلام کرد و گفت، 235 واحد از مجموعه دانشگاه آزاد زیان‌ده هستند. دکتر میرزاده در ادامه تاکید کرد: امیدواریم با تفاهم نامه اخیر که وزیر بهداشت و دکتر لاریجانی امضا کرده‌اند، بتوانیم وضعیت پزشکی دانشگاه را بهبود ببخشیم. دانشگاه آزاد این آمادگی را دارد که اگر پشتیبانی مالی از آن صورت بگیرد بار بیشتری از دوش دولت بردارد، ضمن اینکه همین الان نیز 40 درصد بخش آموزش پزشکی کشور بر روی دوش دانشگاه آزاد است. رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه برای اعتباربخشی به بیمارستان ها، باید کیفیت را افزایش دهیم و برای کیفیت، هزینه لازم است، گفت: در گذشته حوزه علوم مهندسی دانشگاه آزاد به حوزه علوم پزشکی کمک می‌کرد که امروز آنها نیز خودشان دچار مشکلات مالی هستند. بنابراین باید با پتانسیل‌هایی که این بیمارستان دارد از درون خودش شروع به درآمدزایی کنیم که البته با شادابی و روحیه‌ای که در کارکنان، پرسنل و مدیریت این بیمارستان می‌بینم قطعا در آینده نزدیک این اتفاق خواهد افتاد و با یک برنامه میان‌مدت حوزه علوم پزشکی را در دانشگاه آزاد به وضعیت قابل قبولی خواهیم رساند. دکتر میرزاده با اشاره به اینکه بیمارستان بوعلی در بحث جراحی فک و صورت در کشور رتبه نخست را دارد، گفت: این بیمارستان 45 هزار متر زمین برای ساخت و ساز دارد و این مقدار زمین پتانسیل بسیار خوبی برای احداث قسمت‌های مختلف اعم از کتابخانه، رستوران، دفتر اساتید، کلاس دانشجویان و... دارد. وی با اشاره به قراردادی که به تازگی با ریاست بانک ملی بسته شده است، افزود: برای تامین اعتبارات دانشگاه آزاد اسلامی قراردادی با بانک ملی بسته‌ایم که برای ساخت و ساز در این بیمارستان نیز می‌توان از آن استفاده کرد و ریاست بانک ملی همکاری‌های خوبی با دانشگاه آزاد داشته است که حوزه پزشکی نیز می تواند برای تجهیز بیمارستان های خود از امتیازات این قرارداد استفاده نماید.

بازدید دکتر حمید میرزاده و دکتر لاریجانی به همراه دکتر سید محمود طباطبایی از بیمارستان بوعلی نسخه قابل چاپ