دکتر سید محمود طباطبایی با بیان اینکه واحد پزشکی دانشگاه آزاد با همه محدودیت‌ها بسیار خوش درخشیده، گفت: بیمارستان بوعلی به عنوان یکی از مراکز مهم بالینی کشور نیازمند نگاه و حمایت ویژه دانشگاه آزاد برای گذر از شرایط دشوار کنونی خود است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس واحد پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی در جریان بازدید صبح امروز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بیمارستان بوعلی با بیان اینکه این بیمارستان یکی از مهمترین مراکز پزشکی در زمینه بالینی است، گفت: متاسفانه در جریان احداث اتوبان امام علی(ع) آسیب های فراوانی به بیمارستان بوعلی وارد شد که تنها با تلاش و کوشش اعضای هیات علمی این بیمارستان و کارکنان زحمت کش آن همچنان مشغول فعالیت است.
رئیس واحد پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بیمارستان بوعلی با از دست دادن بخشی از ساختمان های خود در جریان احداث اتوبان امام علی(ع) در سال گذشته دو هزار عمل جراحی موفقیت آمیز را در پرونده کاری خود ثبت کرده است.
وی با تاکید بر این موضوع که فعالیت و تلاش پرسنل بیمارستان بوعلی قابل قیاس با بیمارستان های دولتی نیست، تصریح کرد: رشته پزشکی در تمامی کشورها رشته ای کاملا حمایتی است که از سوی دولت ها حمایت می شود و رشته پزشکی در دانشگاه آزاد نیز باید به همین گونه دیده شده و مورد حمایت قرار گیرد.
طباطبایی ادامه داد: هیچ شغلی به مانند شغل پزشکی به مردم خدمت ارائه نمی دهد و در هیچ کجای دنیا به این شغل نگاه درآمدزایی و اقتصادی وجود ندارند و تنها دولت ها هستند که برای ارائه هر چه بهتر این خدمات از پرستاران و پزشکان حمایت های مالی می کنند تا این دو قشر به راحتی به افراد جامعه خدمت کنند. وی ادامه داد: در سال 92 ، دو هزار عمل جراحی در این بیمارستان انجام شده است و حدود 300 تا 350 دانشجو در دوره‌های مختلف آموزش دیده‌اند.
طباطبایی گفت: در هیچ کجای دنیا به حرفه پزشکی و پرستاری نگاه اقتصادی و درآمدزایی وجود ندارد و رئیس، کادر بیمارستان ، پرستاران و کارکنان با عشق وعلاقه‌ای که دارند این بیمارستان را به این نقطه رسانده‌اند.
رئیس واحد پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه 70 درصد منابع رشته پزشکی از خزانه دانشگاه است، گفت: از 30 درصد باقی مانده توانایی تامین تنها 40 درصد منابع را داریم و 60 درصد باقی مانده در شرایط کنونی معطل باقی مانده است.
طباطبایی در باره چشم انداز این مرکز درمانی آموزشی گفت : ما بر آنیم تا با ساخت بیمارستان 450 تختخوابی به عنوان قطب برتر درمانی ، آموزشی ،پژوهشی شرق تهران شناخته شویم.
وی تاکید کرد: امیدوارم با همت دکتر میرزاده و تلاش ایشان به زودی شاهد اجرایی شدن برنامه های دانشگاه و مطلوب شدن وضعیت دانشگاه آزاد و به ویژه رشته پزشکی باشیم.
در سخت ترین روزها موفق به دریافت رتبه یک مثبت شدیم
افتتاح قسمت رادیوتراپی بیمارستان به زودی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران :بیمارستان بوعلی نیازمند حمایت‌های ویژه دانشگاه آزاد است/انجام دو هزار عمل جراحی در سال ۹۲ نسخه قابل چاپ