دکتر احمد خلیلی رئیس بیمارستان بوعلی نیز با تشریح تاریخچه بیمارستان بوعلی گفت: بیمارستان بوعلی یکی از قدیمی ترین بیمارستان های تهران است که در سال 1332 با وقف زمین آن از سوی فردی به نام بوعلی احداث شد.
وی افزود: در سالیان گذشته بیمارستان بوعلی در بخش های عفونی، پوست و صورت یکی از بیمارستان‌های مرجع بوده است که از سال 83 از سوی دانشگاه آزاد از دانشگاه بهشتی با مساحتی در حدود 67 هزار متر مربع خریداری می‌شود.
خلیلی با بیان اینکه متاسفانه دو حادثه در سالهای گذشته آسیب‌های زیادی به بیمارستان بوعلی تحمیل کرده است، گفت:گسترش خیابان دماوند در سال 86 ، و احداث اتوبان امام علی در سال 91 بخش زیادی از زمین و ساختمان های این بیمارستان را از تملک این نهاد خارج کرد.
وی تاکید کرد: با این وجود در عرض 5 ماه بیمارستان دوباره به حالت عادی برگشت و در سخت ترین شرایط خدمات خود را به مردم ارائه دادند. به طوری که این بیمارستان درجه یک مثبت را از وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی دریافت کرد.
رئیس بیمارستان بوعلی با بیان اینکه این بیمارستان نیازمند حمایت جدی برای احداث ساختمان های خود است، گفت: با توجه به تخریب های انجام گرفته در جریان احداث اتوبان امام علی بیمارستان بوعلی نیازمند حمایت های ویژه برای بازسازی بخش جراحی مردان،بهسازی بخش رادیولوژی و سیستم CR، احداث موتورخانه ، آشپزخانه،بهسازی موقتی فضای کتابخانه و ...است.
وی گفت: این بیمارستان در حال حاضر 162 تخت فعال دارد و قسمت رادیوتراپی آن به زودی افتتاح می‌شود.
خلیلی ادامه داد: بیمارستان بوعلی از نظر جغرافیایی در منطقه پر اهمیتی واقع است و امیدواریم این بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی به جایی برسد که برای دانشگاه آزاد آبرومند باشد.

دکتر احمد خلیلی رئیس بیمارستان بوعلی : کسب عنوان درجه یک مثبت از وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی نسخه قابل چاپ