برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی صورت پذیرفت :
برگزاری کارگاه آموزشی هیستروسکوپی مرکز تحقیقات MIT دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

روابط عمومی واحد علوم پزشکی از برگزاری کارگاه آموزشی هیستروسکوپی در روزهای سه شنبه 24 و چهارشنبه 25 تیر ماه ساعت 8 صبح در سالن EDC دانشگاه و مرکز تحقیقات MIT بیمارستان جواهری این واحد دانشگاهی خبر داد .
بر اساس همین گزارش : این کارگاه آموزشی پس از تلاوت قران کریم و با خیر مقدم و قدر دانی دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی دانشگاه و با هدف آموزش شيوه های نوين هیستروسکوپی و درمان بیماریهای رحمی و ناباروری، با حضور جمعی از متخصصين زنان و زايمان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران شروع به کار کرد .
دکتر صفوی نائینی ضمن خیر مقدم به اعضای هیات علمی حاضر در جلسه گفت : باعث افتخار است که این کارگاه برای اولین بار توسط مرکز تحقیقات MIT در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است ، با توجه به گذشت 30 ساله از تاریخچه علوم پزشکی در این مجموعه علمی در حال حاضر شاهد آن هستیم که نزدیک به 40 درصد بار بهداشت مملکت بعهده فارغ التحصیلان این دانشگاه بزرگ اسلامی است و این اتفاق خوبی برای جامعه این مرکز آموزشی است و نشان از لیاقت اعضای هیات علمی این دانشگاه است
وی افزود : با توجه به توانمندیهای اعضای هیات علمی باید شرایط ویژه ای را ایجاد کرده و جایگاه خاصی را جهت تصمیم گیریهای تولید علم و نشر برای دانشگاه در نظر گرفته شود . و تولید علم از وظایف اصلی این دانشگاه است .
معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به وظایف مجموعه مدیریتی این مرکز آموزشی درمانی بیان داشت : در خواست اعضای هیات علمی برای تشکیل چنین کارگاه هایی کمک به حرکت های خوب علمی در این واحد می کند .
وی در ادامه اظهار داشت : اهمییت دادن دانشگاه از لحاظ توسعه تحصیلات تکمیلی با تکیه بیشتر بر توانمندی های اعضای هیات علمی و با شرایط خاص خود موجب پیشرفت این مجموعه علمی از لحاظ پژوهشی است و این تلاش برای دانشگاه آزاد اسلامی ارزشمند است .
وی تاکید کرد : نیاز به مشارکت اعضای هیات علمی در همه عرصه های آموزشی ، پژوهشی علمی و عملی با توجه به 11 هزار دانشجوی شاغل به تحصیل صرفا عبادت است . و ترویج فرهنگ علم و ارزش نهادن به افراد عالم و توانمندی که دردی از مردم را تسکین می دهند بزرگترین خدمت است و شان و جایگاه اساتید مجموعه پزشکی بالا و قابل تقدیر است
دکتر مهدیزاده مدرس این کارگاه آموزشی ضمن تشکر از معاون آموزشی دانشگاه گفت : این مجموعه گروه توانمندی را دارا می باشد و مرکز تحقیقات ارگان بزرگی در مجموعه پزشکی است و معتقد هستم پژوهش لوکوموتیو آموزش است و شایسته است که این مرکز فعالیت های علمی عملی خود را بیشتر به عرصه خدمت در آورد .
دکتر شهلا چایچیان رئیس مرکز تحقیقات MIT دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و دبیر علمی این کارگاه علمی گفت: “هیستروسکوپی” یک روش کم تهاجمی تشخیصی و درمان بیماریهای رحمی است که در بیماری‌های زنان و زایمان کاربرد دارد و پزشک با استفاده از این روش می‌تواند داخل رحم را بطور مستقیم مورد بررسی قرار دهد و در همان مرحله به درمان این ناهنجاری ها و بیماریها بپردازد
وی مباحث درسی این کارگاه آموزشی را اینگونه بیان داشت : در روز اول : تاریخچه هیستروسکوپی ، معرفی ابزارها و دستگاه های هیستروسکوپی و انواع آن ، اندیکاسیون هیستروسکوپی ، هیستروسکوپی تشخیصی و office Hysteroscopy ، مدیا در هیستروسکوپی و عوارض هیستروسکوپی و کار گروهی روی Pelvitrainer روز دوم : polyp&Hysteroscopy ; Mayoma & Hysteroscopy ,Mulerian anomalies &hysteroscopy, Infertility &hysteroscopy , Endometrial resection& ablation و کار گروهی روی بافت قلب گوسفند
رئیس مرکز تحقیقات MIT اعلام نمود : این کارگاه با هدف آشنایی متخصصین زنان با اصول هیستروسکوپی و جایگاه آن در درمان اختلالات منجر به ناباروری همچون چسبندگی رحم، اختلالات ساختمانی رحم و جایگاه آن در درمان اختلالات منجر به ناباروری همچنین این کارگاه به منظور آشنایی متخصصین زنان و ناباروری با جایگاه هیستروسکوپی در تشخیص و درمان سقط مکرر لانه گزینی در ‪ IVF‬و ‪ICSI‬ برگزار می‌شود. .
‬‬‬‬ وی افزود : به دلیل نیاز متخصصین ناباروری و افزایش تجارب آنها در جهت درمان بیماران نابارور با شیوه‌های جراحی پیشرفته برگزاری این کارگاه ضروری است. این کارگاه دوروزه در بخش تئوری،اصول اولیه هیستروسکوپی در بخش عملی آن، اعمال جراحی هیستروسکوپی بر پا شده است و این روش معمولا در خونریزی‌های شدید طولانی مدت و در ارزیابی بیماران نابارور جهت تشخیص علت خونریزی و بررسی داخل حفره رحم انجام می‌شود.
اين کارگاه که توسط دکتر ابوالفضل مهدیزاده فوق تخصص اندوسکوپی زنان و عضو هیات علمی دانشگاه تهران است و دکتر شهلا چایچیان فوق تخصص لاپاراسکوپی سرطان های زنان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در دو روز متوالی انجام شد به طورهمزمان شرکت کنندگان اين کارگاه درحين مشاهده سير اعمال جراحی، به بحث و تبادل اطلاعات پرداختند . همچنین کارهای گروهی نیز توسط هر دو استاد برگزار می گردد .

برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی صورت پذیرفت :