معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طي بيانيه اي اقدامات منفور رژيم اسرائيل عليه مردم بي دفاع غزه را محكوم نمود .

در اين بيانيه آمده است : بار دیگر رژیم جعلی اسراییل جنایتی دیگر را در فلسطین رقم زد، عملیات وحشیانه ، بی شرمانه و ضد انسانی اسرائیل جنایتکار در ماه رحمت و برکت الهی علیه مردم بی گناه و بی دفاع فلسطین در غزه که بیشترین قربانیان آن زنان و کودکان بی پناه هستند، نقض همه منشورها، قوانین، و هنجارهای بین المللی محسوب می‌شود . اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران باردیگر ضمن محکوم کردن جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی از سازمان همکاری اسلامی، شورای امنیت سازمان ملل متحد و همه سازمانهای حقوقی بویژه سازمانهای حقوقی حامی کودکان خواستار اقدام سریع و فوری به منظور جلوگیری از این حملات بی رحمانه می باشد. حضور و نمایش اتحاد مردم شریف مسلمان در روز جهانی قدس پاسخی کوبنده به مستکبران خواهد داد و از این طریق یکبار دیگر با مشت های گره کرده نفرت و انزجار خود را از رژیم اشغالگر قدس به نمایش می گذاریم .

بيانيه محكوميت معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در رداقدامات منفور رژيم اسرائيل عليه مردم بي دفاع غزه نسخه قابل چاپ