دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از ارائه گواهینامه رسمی و معتبر جهت شرکت در برنامه های تابستانی كميته تحقیقات دانشجوئي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران خبرداد.

دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشکی تهران ضمن ارائه گزارشی از فعاليت هاي علمي و پژوهشي کمیته تحقیقات دانشجویی از برگزاری کارگاه آشنایی با نحوه مقاله نویسی به همت اين كميته در تاریخ 1 مرداد ماه سال 1393 در سالن EDC خبرداد.
وی افزود: مدرس این کارگاه آموزشی دکتر بتول قربانی یکتا بوده است.
دکتر بتول قربانی یکتا در مورد نحوه برگزاری کارگاه آشنایی با نحوه مقاله نویسی اظهار داشت: در کارگاه مقاله نویسی روش های نگارش استاندارد در ارتباط با مقاله های تحقیقی و اقدام برای چاپ مقاله به تفصیل ارائه شد و شرکت کنندگان در گروه های مشخص موارد ذکر شده را بصورت عملی انجام دادند و در انتهای کارگاه، مطالب ارائه شده دانشجویان مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
دکتر خاکپور در ادامه افزود با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده كه به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در تابستان سال جاری صورت گرفته است ، كارگاه هاي پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی بصورت هفتگي برگزار خواهد شد. وي در باره هدف از برپائي اين دوره های آموزشی گفت : به منظور آگاهی و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان علاقمند و مستعد در رشته های مختلف علوم پزشکی كلاسها در محل EDC، از ساعت دوازده تا پنج بعد از ظهر تشکیل می گردد و برای تشويق و ترغيب شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد.
خاكپور گفت : دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی اطلاع از شرایط عضویت و کسب اطلاعات بیشتر، به سایت واحد پزشکی تهران با آدرس http://www.iautmu.ac.ir مراجعه نمایند.

ارائه گواهینامه رسمی و معتبر جهت شرکت در برنامه های تابستانی كميته تحقیقات دانشجوئي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحدتهران نسخه قابل چاپ