پذیرش مقاله دانشجوی واحد پزشکی تهران درکنفرانس بین المللی اسلونی 2008

دکتر مجبوبه صفوی رئيس دانشكده پرستاري و مامائي و عضو هیات علمی واحد علوم پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود : خانم زهرا راد دانشجوی سال چهارم روانشناسی بالینی این واحد با ارائه مقاله خود. با عنوان " رابطه خویشتن پذیری با بیکاری" در کنفرانس بین المللی 2008 اسلونی شرکت و مقاله خود را بصورت سخنرانی وپوسترارائه نموده است . وی افزود : خانم راد جوانترین شرکت کننده در هشتمین کنفرانس بین المللی روانشناسی " آلپ آدریا " بوده است ، این کنفرانس در تاریخ دوم و چهارم اکتبر سال جاری درکشوراسلونی برگزارشده است .و مقاله ایشان از میان 2000 مقاله ارسال شده ، یکی از 187 مقاله منتخب بوده است . دکتر صفوی افزود : با توجه به اهمیت بهداشت و سلامت جسمی و روانی افراد جامعه ، واحد پزشکی تهران در سال 83 اقدام به تاسیس رشته روانشناسی بالینی نموده و اولین گروه دانشجویان خود را در تیرماه سال جاری فارغ التحصیل نموده است . دکتر صفوی خاطر نشان نمود : تاکنون بسیاری از دانشجویان مستعد وعلاقمند این واحد، توانسته اند در مجامع علمی داخلی و عرصه های بین المللی بدرخشند واین مهم به دلیل بهره مندی ازوجود اعضای هیات علمی متخصص واستفاده از خدمات متعهدانه مسئولان وکارکنان دلسوز واحد پزشکی تهران میسر شده است .

پذیرش مقاله دانشجوی واحد پزشکی تهران درکنفرانس بین المللی اسلونی 2008 نسخه قابل چاپ