سايه بيگدلي مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از توزيع سلسه سریال های تصویری 20 توسط گروه امور فرهنگي و ارتباط رسانه اي اين واحد دانشگاهي و زير نظر مركز اطلاع رساني و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد .سريال تصويري بيست یک محصول فرهنگی است که در قالب یک گفتگوی متفاوت و جذاب با محبوب ترين هنرمندان و ستارگان سینما و تلویزیون توسط رضا رشیدپور و با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و اجرا شده است .
      آغاز توزيع سریال بيست در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران

سايه بيگدلي مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از توزيع سلسه سریال های تصویری 20 توسط گروه امور فرهنگي و ارتباط رسانه اي اين واحد دانشگاهي و زير نظر مركز اطلاع رساني و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد . سريال تصويري بيست یک محصول فرهنگی است که در قالب یک گفتگوی متفاوت و جذاب با محبوب ترين هنرمندان و ستارگان سینما و تلویزیون توسط رضا رشیدپور و با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و اجرا شده است . مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران گفت : اين اولين بار است كه دانشگاه آزاد اسلامی در سالي كه به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامي به نام اقتصاد،فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاري شده است به صورت جدی و برای توسعه فرهنگی و تثبیت ارزشهای اسلامی و ملی عزم خود را جزم کرده است و در این جهت گام بر می دارد. وي درجهت معرفي سریال تصویری 20 گفت : در اين سريال رضا رشید پور، مجري توانگروموفق صدا و سيما به گفت و گوی متفاوت با محبوب ترین بازیگران سینمای ایران میپردازد . مجموعه سریال های تصویری 20 دارای 6 قسمت است که ابتدا دو قسمت آن عرضه می شود و در آینده بخش های دیگر آن منتشر خواهد شد. برزو ارجمند، نرگس محمدی، تینا آخوند تبار، داریوش ارجمند، سمانه پاکدل، فریبا کوثری، نسرین مقانلو، رامسین کبریتی، عباس غزالی، کامران تفتی، امیر حسین آرمان، لیندا کیانی و لیلا بلوکات در اين سريال به گفت و گوئي متفاوت با رضا رشيد پور مي پردازند .. بيگدلي گفت : دانشجویان، استادان کارکنان و سایر علاقه مندان می توانند سریال تصویری 20 را از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و نيز كليه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور و همچنین مراکز عرضه مصولات فرهنگی کشور تهیه کنند.

آغاز توزيع سریال بيست در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نسخه قابل چاپ