دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه جستجو در اینترنت به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در تاریخ 9 مرداد ماه در سالن EDC خبرداد.
خاکپور درباره اهداف و نحوه برگزاری این کارگاه علمی گفت: با توجه به ضرورت روز افزون تحقیقات کاربردی در حیطه علوم پزشکی و رشته های پیراپزشکی، این کارگاه با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، آشنایی آنها با شیوه های جستجوی مقالات و پیدا کردن آخرین یافته های علمی برای نوشتن مقالات علمی-پژوهشی و ISI بر پا شده است.
وی افزود: در این کارگاه دانشجویان شرکت کننده علاوه بر یادگیری اصول اولیه روش های جستجو در اینترنت، به بحث در ارتباط با شیوۀ جستجو در اینترنت پرداختند. سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی بیان داشت : مدرس این کارگاه آموزشی رضا نجیب پور دانشجوی سال هفتم رشته پزشکی، عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی بوده است.
خاکپور خاطر نشان کرد : با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در تابستان سال جاری بصورت هفتگی کارگاه های پژوهشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد. دوره های آموزشی مزبور به منظور آگاهی و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان علاقمند و مستعد در رشته های مختلف علوم پزشکی در محل EDC، تشکیل می گردد و برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد.
به گزارش روابط عمومی : دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی و کسب اطلاعات بیشتر در باره شرایط عضویت ، به سایت واحد پزشکی تهران با آدرس http://www.iautmu.ac.ir مراجعه نمایند.

کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران برگزار نمود :کارگاه آشنایی با روش های جستجو در اینترنت نسخه قابل چاپ