دكتر امير عباس لشگري مدير كل آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران در نشست هیات رئیسه فدراسيون كاراته آسیا با رای اکثریت اعضاء مجمع به عنوان مسئول کمیته پزشکی آسیا انتخاب شد. اين اولين بار است كه يك فرد ايراني كرسي رياست كميته پزشكي آسيا در رشته كاراته را به خود اختصاص مي دهد . این نشست روز پنجشنبه 16 مرداد ماه سال جاري در حاشیه چهاردهمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی آسیا در رده های سنی نوجوانان، جوانان و زیر 21 سال دختران و پسران در هتل جیسینگ کوالالامپور مالزی برگزار شد. در جريان انتخابات امسال نيز علاوه بر رئیس و دبیر فدراسیون آسیا، سیداحمد عباس پناهی و نمایندگانی از کشورهای ژاپن، امارات، ماکائو، ویتنام، مالزی و قزاقستان حضور داشتند و اعضای این نشست با پیشنهاد ایران و با توجه به سوابق دکتر امیرعباس لشگری وي را به عنوان مسئول کمیته پزشکی فدراسیون کاراته آسیا انتخاب کردند. گفتني است : مدير كل آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران در حال حاضر عضویت فدراسیون جهاني ووشو را نیز در کارنامه پزشكي – ورزشي خود دارد. دكتر لشگري از سال 1381 عضو ستاد ملی مبارزه با دوپینگ کشور است . در این انتخابات كه هر چهار سال يكبار توسط اعضای هیات رئیسه فدراسیون کاراته آسیا برگزار مي گردد ، كشورچین به عنوان میزبان مسابقات قهرمانی نوجوانان، جوانان و زیر 21 سال آسیا در سال 2016 میلادی انتخاب شده است . روابط عمومي واحد پزشكي تهران ضمن تبريك به ايشان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي ، معاونت محترم ورزشي دانشگاه آزاد اسلامي و نيز كليه مسئولان ارشد جامعه پزشكي اين واحد دانشگاهي اظهار نمود : اين موفقيت چشمگير، فرصت مغتمي براي ورود تيم پزشكان دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه ها و ميادين ورزشي و همچنين ساير مجامع بين المللي است . شايان ذكر است دكتر لشگري فارغ التحصل رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران بوده و اين گواه ديگري برظرفيت و پتانسيل اين دانشگاه مردم نهاد در جذب و بكارگيري نيروهاي مستعد وتامين منابع ارزشمند انساني است .

مدير كل آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران بعنوان تنها فرد ايراني رئیس کمیته پزشکی کاراته آسیا شد نسخه قابل چاپ