مراسم قدرداني از نفرات برتر كارگاه آموزشي تفسير سورة فرقان و همچنين تجليل از نفرات برتر آزمون كتابخواني " ضيافت نور " به همت معاونت فرهنگي اين واحد دانشگاهي در تاريخ 26 مرداد ماه و درمحل نماز خانه واحد علوم پزشكي تهران برگزار گرديد .

رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران با اعلام خبر برگزاري مراسم قدرداني از نفرات برتر كارگاه آموزشي تفسير سورة فرقان و همچنين تجليل از نفرات برتر آزمون كتابخواني " ضيافت نور " كه به همت معاونت فرهنگي اين واحد دانشگاهي در تاريخ 26 مرداد ماه و درمحل نماز خانه واحد علوم پزشكي تهران برگزار گرديد ، گفت : كارگاه آموزشي تفسير سوره مبارك فرقان در ايام ماه مبارك رمضان و دردو بخش اساتيد و كاركنان برگزارشد . وي افزود : پس از برگزاري آزمون كه در تاريخ 26 مرداد ماه و به صورت مجازي انجام شد نفرات برتر مشخص شدند . وي گفت : در اين مراسم به نفرات منتخب برابر مصوبه شوراي فرهنگي هداياي نقدي بهمراه لوح تقدير ارائه گرديد . طياريه گفت : همچنين برابر آيين نامه ومصوبه شوراي فرهنگي به عموم شركت كنندگان نيز گواهي شر كت در دوره اعطا ء خواهد شد . وي سپس اسامي نفرات برتر آزمون " ضيافت نور " را به شرح اسامي زير اعلام نمود : - خانم فاطمه چوپانيان (دانشجو) خانم زيبن محمودي (كارمند ) خانم بابامرادي (كارمند) . وي همچنين اسامي نفرات برتر طرح رمضان بهار قرآن را بشرح اسامي زير اعلام نمود : آقاي رحيم طياريه -خانم زهره نصيري - آقايان محمد مراد شكري و سيد محمود پرويز فرزام در ضمن در اين مراسم ازنفرات برتر آزمون "ضيافت نور " كه همه روزه در طول ماه مبارك رمضان برگزارشده بود نيز تقدير و هداياي منتخبين واحد علوم پزشكي به همراه لوح تقدير به آنان ارائه گرديد . وي در باره ساير فعاليت هاي فرهنگي اين دانشگاه گفت :برنامه قرائت روزانه يك جزء كلام الله مجيد ، محفل انس با قرآن و عترت و گراميداشت ميلاد امام حسن مجتبي (ع ) ، مراسم سوگواري سالروز شهادت امام علي ( ع) ، برگزاري جلسات سخنراني وتشكيل گفتمان دانشجوئي و انتشار ويژه نامه از جمله اقدامات حوزه معاونت فرهنگي در طول ماه مبارك رمضان بوده است .

از برگزيدگان طرح فرهنگي " رمضان بهار قرآن "و مسابقه كتابخواني " ضيافت نور "تجليل شد . نسخه قابل چاپ