برگزاری کارگاه روش تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

به همت کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار شد دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه روش تحقیق به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در تاریخ 22 مرداد ماه سال 1393 خبرداد. وی گفت : هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان شرکت کننده و افزایش آگاهی ایشان نسبت به مفاهیم و کلیات روش تحقیق می باشد. سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی بیان داشت: مدرس این کارگاه آموزشی مریم محسنی کیا دانشجوی سال هفتم رشته پزشکی، دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان بوده است. دکتر خاکپور در پایان اعلام نمود : برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد. بر اساس همین گزارش دانشجویان علاقمند می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی و اطلاع از شرایط عضویت، به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واقع در طبقه دوم ساختمان پزشکی این واحد مراجعه نموده و از آقای حاجتی کارشناس باشگاه اطلاعات لازم را کسب نمایند.

برگزاری کارگاه روش تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ