دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه جستجو در اینترنت در تاریخ 23 مرداد ماه سال 1393 در سالن EDC خبرداد. وی گفت: کارگاه روش های جستجو در اینترنت با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، آشنایی آنها با شیوه های جستجو و پیدا کردن آخرین یافته های علمی بر پا شده است. دکتر خاکپور اظهار داشت برای شرکت کنندگان گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد. دانشجویان علاقمند می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و اطلاع از شرایط عضویت، به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واقع در طبقه دوم ساختمان پزشکی این واحد مراجعه نموده و از آقای حاجتی کارشناس باشگاه اطلاعات لازم را کسب نمایند.

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار کرد : کارگاه آشنایی با روش های جستجو در اینترنت نسخه قابل چاپ